turkrock.com

blackfriday666
blackfriday666
Win10 ise benzer problemi 1 2 arkadaşım yaşadı, eğer ki şifre yenileme usbsi yarattıysanız çözümü çok rahat ama yoksa ya ultra alengirli şeylerle uğraşmak gerekiyor, ben kimi tanıdıysam fabrika ayarlarına dönerek halledebildi.
santabrod
santabrod
Evet Windows 10. Windowsun mağazasına giriş için outlook ile giriş yapmıştım. Sonra bilgisayarı açmak için hep outlook şifremi istedi. 2 gün önce hesbı kaldırdıp kapattım bilgisayarı dün açtım be outlook şifremi kabul etti ne de outlooktan önce ki esas şifremi. Usb seçeneğimi deneyeceğim. Umarım olur.
blackfriday666
blackfriday666
Usb mevzusu için, önceden şifre koyarken hesap kurtarma usbsi adı altında bir usb hazırlamış olmanız gerekiyor, boş bir belleği bilgisayara takıyorsunuz içine bir takım dosyalar koyuyor, ardından bellek ile kurtar dediğinizde sizden onu istiyor ve açıyor, eğer ki buna sahip değilseniz o işte yaş malesef :/ Umarım asıl dosyalarınız bir harici diskte yedeklidir.
santabrod
santabrod
Abooo ben işi yanlış anlamışım öyleyse. Büyük çoğunluğu yedekte var beyse ki dosyaların
blackfriday666
blackfriday666
O vakit biraz daha kurcalayıp belki biraz daha yetkili insanlara da danıştıktan kurtarılmazsa bir format çözer herhalde olayı, birkaç program yüklemeye bakar ardından, hem ara ara sıfırlamak iyi gelir makineye de, bir teselli olarak pozitif yaklaşalım :) Geçmiş olsun
Geri
Üst