turkrock.com

Single_FACTOR
Single_FACTOR
Ben 2010 yılında askerlik yaptım, Tugayda Apartman büyüklüğünde deepFreeze düşün ve orada 1975 damgalı etler vardı.
O.2.
O.2.
@Single_FACTOR o etler olağanüstü hal için saklanıyor, yenisi geldikçe eskiler tüketiliyor ve bu denilen kendi yemeğini yapan birliklerde. hiç bu soğuk hava depolarından yiyecek çıkardınız mı bilmiyorum ama 1 dakikadan az sürede değil üzerinizdeki ter, kaslarınız kilitleniyor, yani şoklama ile tüketilmesinde sorun yok.
O.2.
O.2.
2011'de manisa'da batı kışlada acemilik yaptım. bahsedilen yerdeki yemekler dışarıdan geliyor. bulunduğum 1,5 ayda 2 farklı şirketin yemeğini yedim(yemek denirse, metal kabın içinden köpek gibi besleniyorsunuz). getiren "herif"ler en basit tabiriyle paspal heriflerdi.
O.2.
O.2.
yemekleri çöpteki artıklardan yapıyor deseler inanılır. artık yemeğin suyu tuvaletten mi geliyor, kazana tuvaletlerini mi yapıyorlar bilemem. mevzu yeni değil. yemeklere çamaşır suyu damlatmayı unutmuşlardır bu sefer.
Single_FACTOR
Single_FACTOR
soğuk hava depolarını bilirim evet 10 yıl kadar çalıştım -18, -23 c standartlarında. Gıda güvenliği eğitimi almış biri olarak o konuda bir sorun olduğunu söyleyemem ancak, bu gıdaların çözülmesi ve kullanılması sürecindeki kurallar çok önamli, gıda eğitimi almamış 10 günlük askere teslim edemezsiniz mutfağı.
Single_FACTOR
Single_FACTOR
çamaşır suyu meselesini anlamadım?
Single_FACTOR
Single_FACTOR
dışardan firmaya yemek nasıl devredilir? çok büyük bir güvenlik açığı, Düşman , ya firmayı sabote edip yemeklere zehir katsa? :S
forbidden_city
forbidden_city
Geri
Üst