turkrock.com

barrios
barrios
Çok güldüm:) Bırakın TAB'ı, o kitap piyano çalanlar için yazılmıştır. Nota okumayı öğrenseniz bile size faydası sınırlı olur ki, oradaki örnekler için hem sol anahtarı hem fa anahtarından nota öğrenmeniz lazım.
Gitar temelli olan ve klasik armoni tabanlı olmayan bir şeylerden başlayın. O kitabı ileride, bazı konularda referans kaynağı olarak kullanmanız çok daha anlamlı olur.
mustafa
mustafa
@barrios hocam zamanında aynı hatayı yapan birisi olarak soruyorum. bu işin gitar versiyonunu anlatan kitap tavsiyelerinizi öğrenebilir miyiz?
malikgirmez
malikgirmez
@barrios İleri derece araştırmalarımın sonu buraya kadarmış @mustafa nın sorduğu soruyu bende sorayım o zaman.Bir anlık gençlik hevesiyle alındı kitap :D
barrios
barrios
@mustafa @malikgirmez Türkçede çok kısıtlıdır kaynak. Gitar temelli olan ben şu anda hiç hatırlamıyorum. Belki biraz Bora Uslusoy'un gitar metotları ? İngilizce olur derseniz, kaynak çok. Basit ve iyi bir başlangıç olarak MI-Harmony and Theory. Gitar klavyesi mantığı temelinde Fretboard Logic 1-2. (Bill Edwards) Troy Stetina fretboard mastery.
barrios
barrios
Biraz daha ucundan caza da bulaşayım derseniz Mike Christiansen - Fretboard Theory for Guitar
Geri
Üst