• .09 tellerden .11'e geçerken üst eşik yuvalarını genişletmek gerekir mi? ++
    leskodjer
    leskodjer
    Düz tornavidanın ucuyla azıcık yonttum, yerine oturdu. İnce mi teli olsa belki daha temiz çalışmak gerekirdi çünkü sivri kısım falan kalsa koparır teli de, 0.52 teli yan keski zor kesiyor :D
    O.2.
    O.2.
    Zımparayı araya sokup sağ ve sol duvardan hafif hafif almak yeterli. Luthiere bırakılacak kadar detaylı iş değil
    robinguthrie
    robinguthrie
    çok teşekkürler, duymak istediğim sözlerdi :D
    squier duo sonic kullanan / deneyen var mı?
    Telecast
    Telecast
    Ben de bi öncülü olan Musicmaster var, aynı kalibre zaten, çok rahat gitar. 3/4 oranlı.
    robinguthrie
    robinguthrie
    bugüne kadar hiç shortscale gitar kullanmadım, ama yeni başlayan biri olduğum için sanki daha rahat ederim gibi geliyor. pratikte gerçekten fark ediyor mu rahatlığı belirgin şekilde?
    Telecast
    Telecast
    ÖM Atayım biraz uzun bir konu :)
    "Pelham Blue" renk Les Paul'lar insanı yoldan çıkartır. Çıktım çıkıyorum az kaldı.
    • Beğen
    Tepkiler: bg453
    PASLIBEYLER
    PASLIBEYLER
    Manchester city mavisinin gerçek ismini öğrenmiş oldum...
    ogulcaan
    ogulcaan
    Bir pelham blue firebird degiller.
    şu facebook alım satım gruplarında sattığı gitarın fiyatını yazmayan, fiyat için özelden yazın diyenlere bir tek ben mi sinir oluyorum?
    Şu saatten sonra M Audio Fast Track Pro edinmek saçma mı olur? Kimileri çok sorunlu diyor, kimileri sorunsuz diyor kafam karıştı iyice.
    Onur Yahya Öner
    Onur Yahya Öner
    Kurcaladıkça uzun süren çabalar ve deneyimler sonucu elde edilebilen bazı bilgiler oluyor. Malum kulağın incelmesi, daw' ın ve diğer programların/vst lerin kullanımı gibi faktörler çok etkili. Zaman harcamak, deneme yanılma ile sürekli olarak bir keşif modunda olmak/irili ufaklı tecrübeler edinmek gerekiyor. Kartın bir problemi yoksa bu aşamada işinizi görecektir.
    Onur Yahya Öner
    Onur Yahya Öner
    Kendinizi geliştirdikçe eksilikliğini hissettiğiniz bir donanım olursa ona yönelirsiniz zaten bir şekilde. Hoşa giden bir ton yazıp bir süre takıldıktan sonra beğenmeyip daha iyisini yazma ihtiyacı hissediyor insan. Zaten gelişim süreci de bu şekilde oluyor.
    cato
    cato
    Ben bir ekipmana yatırım yapacak olsam ileriyi düşünerek yaparım. İdareten ekipman almayı düşünmem. Modern ve tavsiye edilen ekipmanları da her yerde karşılaştırma videolarıyla ya da tanıtımlarıyla birlikte bulmak mümkün.
    Boss BF-2 Flanger sahibi olan var mı? Çok spesifik olarak merak ettiğim bir durum var da.
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Bazı flanger lar ile ulaşılamayan soundlar oluyor mesela bunlardan biri şu videodaki "vocal" effekti. bu modele has resonansın biras daha güçlü olması ile ilgili bir şey çünkü farklı flanger lar ile bunu sağlayamamıştım.
    https://youtu.be/ltk7SFtiWKU?t=3m51s
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Bu arada, Artık BF-2 üretilmediği için antika değerinde satılıyor olabilir. yüksek paralar ödemeye değecek bir pedal değil. Piyasada birçok flanger ondan kat kat üstün.
    robinguthrie
    robinguthrie
    Cevaplarınız için teşekkür ederim, sanırım BF-2'ye o paraları ödemeye gerçekten gerek yok düşününce. Düşündüğüm kadar spesifik bir ton değilmiş aklımdaki :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst