bu replika olayı iyice canımı sıkmaya başladı, ülkemizde cin olmadan adam çarpmaya çalışan çok insan(!) mevcut, zamanında asla replika almayın, ileride o gitarlardan çok insanın canı yanacak vb. dediğimde insanlar bana kızıyordu, replika olduğu belirtilirse sorun olmazmış... bir kişi belirterek birine sattı diyelim, onun sattığı adam orijinal diye kakalamaya çalışıyor aynı aleti, alışveriş zincirinin bir yerinde mutlaka kendini çok akıllı sanan bir çakala denk geliyor. rezillikten başka bir şey değil, son günlerde gitar alım satımı olaylarında canımı sıkan çok eleman oldu, yemin ediyorum bu ülkedeki müzik mağazalarının çoğundaki çoğu insan, gitarın "g"sinden anlamıyor! Bir de bu bir halttan haberi olmayan insanları otorite olarak karşıma çıkartmaya çalışan insanlar var ya, katil olmamak elde değil! " ' x abi ' bana şöyle dedi, "şekilli" gitarları çocuklar çalarmış, zaten özenti işi, gitar dediğin strat ya da lp "şeklinde" olur, ağacı falan da dandik oluyormuş "şekilli" gitarların" ve bu "x abi"den bahseden elemanın söylediği kadarıyla "x abi" TNT Müzik ya da PERA Müzik'te çalışmakta, İstanbul'daki çoğu müzik dükkanı acınası halde, hala buralardan alışveriş yapan insanlar var, ilk gitarım hariç Türkiye'den hiç bir müzik aleti satın almadım, almayacağım ve aldırtmamaya çalışıyorum, lanet olsun tüm bu insan topluluğuna. ulan şekilli gitar nedir?! diğer gitarların bir şekli yok mu!? sıvı mı bu aletler?