Merhaba arkadaşlar . Benim Medeli dd508 elektronik davulum var . Bunu bilgisayara bağlayıp kayıt almak istiyorum . İnternetten okuyup araştırdığım bilgilere göre ;
1-) Baterinin MIDI özelliği olması lazımmış = Evet var .
2-) MIDI çıkışlı bir ses kartına ihtiyaç varmış araştırdım fakat MIDI özelliği olan bir ses kartı bulamadım .
3-) Bunları bağladım ben ondan sonra hangi program ile ben bu bateri ekipmanlarının sinyallerini bateri sesine dönüştürmeliyim .
Olması gerekenleri böyle okudum . Eğer hayır böyle de oluyor diyorsanız yorumlarını bekliyorum . Sorularımsa ;
- MIDI çıkışlı ses kartı nereden bulabilirim ? Önerirseniz mutlu olurum
- Bağladıktan sonra hangi program kullanmam gerekiyor benim ses ve kayıt almak için ?
- Ses kartının kaydını nasıl alacağım ?
- Ses kartının bilgisayara bağlanması gerekli midir ?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim .
1-) Baterinin MIDI özelliği olması lazımmış = Evet var .
2-) MIDI çıkışlı bir ses kartına ihtiyaç varmış araştırdım fakat MIDI özelliği olan bir ses kartı bulamadım .
3-) Bunları bağladım ben ondan sonra hangi program ile ben bu bateri ekipmanlarının sinyallerini bateri sesine dönüştürmeliyim .
Olması gerekenleri böyle okudum . Eğer hayır böyle de oluyor diyorsanız yorumlarını bekliyorum . Sorularımsa ;
- MIDI çıkışlı ses kartı nereden bulabilirim ? Önerirseniz mutlu olurum
- Bağladıktan sonra hangi program kullanmam gerekiyor benim ses ve kayıt almak için ?
- Ses kartının kaydını nasıl alacağım ?
- Ses kartının bilgisayara bağlanması gerekli midir ?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim .