• fiyat son, pazarlık yok dememe rağmen hala daha şuna olur mu? bu masrafım var az kır fiyatı diyen troller. bi bitmediniz gitti.
    Sattığım ürünü alacağım diyor. Ayırıyorum sonra ne arıyor ne soruyor. Mesajada geri dönmüyor. Karakter meselesi tabi
    uvidinli
    uvidinli
    Kendisine saygısı olan kişi sözünü tutar ve tutmalı da...Onun için de, bir anlaşma sözü vermeden önce dikkatli olmak gerekiyor tabii. Bir kişi-bence-dediğini yapmıyorsa karşısındakine şu mesajı veriyor : "Ben önemli değilim, lafım da kişiliğim de önemli değil, beni saymayabilirsin." Peki, bu tarz bir insan karşısındakinin durumuna,duygularına ve vaktine saygı gösterebilir mi?
    johndoe666
    johndoe666
    Günümüzde bir 'Kardeşim kusura bakma, ben ... dedim ama alamıyorum' gibi birşey duymak çok zor, karakter, kişilik ve eğitim meselesi.
    uvidinli
    uvidinli
    Maalesef...Hatalarımızdan ders alma becerimiz gittikçe azalıyor ve hata yaptığımızda da özür dilemeyi acizlik zannediyoruz...Şahsen, teşekkür etmede/özür dilemede peklik çeken insanlardan uzaklaşıyorum. :)))
    BAHÇEMDE BAKTIĞIM SOKAK KEDİSİNİ ÜCRETSİZ TEDAVİ EDECEK VETERİNER ARIYORUM (ATAŞEHİRDEYİM)
    şu deneme amaçlı kullanılan ürünlere bayılıyorum :D
    yusufknc
    yusufknc
    zaten böyle bir talebte bulundum sahibinden.com'a. dedim ki bu ''durumu'' seçeneklerine deneme amaçlı kullanılmışı ekleyelim çok insan mağdur oluyor :D bekliyoruz
    santabrod
    santabrod
    ikinci elden bir önce ki durak :p
    • Beğen
    Tepkiler: HmzGkgz
    Cibsın Lö Pol
    Cibsın Lö Pol
    Geçenlerde facebook'ta denk gelmiştim videoya, gerçekten inanılır gibi değil. Kadın kendisi de engelli olduğu halde engelli çocuğu insan yerine koymuyor. Bana kalırsa o çocuk da engelli falan değil, birçok insandan akıllı. O kadar işkenceye rağmen beni almayın ama hakkınızı helal edin diyebiliyor hala...
    santabrod
    santabrod
    nutkum tutuldu. hala bir farkındalık yaratmak için çekildiğini umuyorum ama sanırım boşa. samsunda ki turkrockçılara ulaşıp küçük bir destek olabiliriz belki
    HmzGkgz
    HmzGkgz
    İnsan değil, canavar hayvan bunlar! Umarım yaptıklarının cezasını çekecekler, bu dünyada olmasa bile!
    İlk defa 11lik tel kullanacağım ve bunu sx strata takacağım. Hangi akor düzeni yada düzenlerine çekmeliyim akordu?
    barrios
    barrios
    Hiç bir akort düzenine çekmenize filan gerek yok. Akort düzeni meselesini yanlış anlamışsınız, o müzikal bir tercihtir ve tel tansiyonu ile alakası yoktur. Sizin yapmanız gereken şey, 11lik seti taktıktan sonra sap ayarı yaptırmak. Aksi takdirde (daha yüksek tel tansiyonu nedeniyle) sap öne doğru gelecek ve bu da çalımda sorun yaratacaktır.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst