sogukyagmur kullanıcısının son içeriği

  1. sogukyagmur

    Guitar Rig Ve Asio4all

    Masaüstü kullanıyorum. Ses kartı alsam sorun ortadan kalkar mı emin değilim. Bu arada "On-Board" derken PC'ye hiçbir ses kartı takılı değil, direkt anakart üzerine takıyorum.
  2. sogukyagmur

    Guitar Rig Ve Asio4all

    On-Board'la guitar rig 5 kullanıyorum, harbiden bu dip gürültüsü çekilecek türden değil. Arkadaki uğultudan gitarın sesi duyulmuyor. En son gate'yi 20.0dB yapıp noise reduction'dan treshold'u baya indiriyorum, arkadaki ses kesiliyor ama çalarken aldığım ses de çok kötü ve cızırtılı çıkıyor...
  3. sogukyagmur

    Star Wars 7 Hayal Kırıklığı Mı Olacak ?

    İşin içine Disney gibi bir ucube girdiğini öğrendiğim günden itibaren ben beklentilerimi en aza indirmiştim zaten. Abram'ın da hakkını vereceğini hiç sanmıyorum. Klasik franchise üzerinden para kaldırmaya çalışma girişimi işte.
  4. sogukyagmur

    LostPray (Türk / Ukraynalı Metal Grubu) - Yeni Albüm - DEEP DEPRESSION 2018

    Gayet başarılı, umarım daha geniş kitlelere hitab edersiniz. Bu arada Ukraynalı olan eleman/lar kim?
  5. sogukyagmur

    Vururken Tellerin Titremesi Sorunu

    Başlık biraz garip olmuş evet, açtıktan sonra fark ettim : ) Valla emin değilim ben mi takıntı yapıyorum yoksa bir sorun mu var.
  6. sogukyagmur

    Vururken Tellerin Titremesi Sorunu

    Elektrogitar'da 5. ve 6. tellere vurduğumda teller titreyerek fretlere çarpıyor ve cızırtı yapıyor. Tellerin yüksekliği de iyi durumda, sorun ne olabilir? Birkaç yerde bakındım, sap ayarı falan denmiş ama emin olamadım.
  7. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    Valla doğrudur ama şu an benim ki için geçerli olduğunu sanmıyorum açıkçası. Yani alçı falan olsa fark ederdi heralde.
  8. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    La bu Cort size ne etti gardaşım... Beyler şu an elimde bir K4 var ve ses kalitesi bana oldukça tatmin edici gözüktü. Yani abartıldığı kadar kötü bir tecrübe yaşamadım. Sanırım gitardan gitara ya da adamından adamına değişiyor bu durum. Ayrıca ağaç olayına gelirsek, gitar maun gövde ve maunun...
  9. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    Aslında benim gözümü korkutan floyd rose sistemi. :) Yoksa tipi, tonları falan hoşuma giden bir seri. Z modelleri sabit köprü, param olsa ya da ikinci el iyi bir fiyata temiz bir evl Z6 bulsam alırdım. Şimdi gidip de İbanez'in gio'larına ya da düşük model Cortlara sırf sabit köprü diye para...
  10. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    Ibanez'in gio serisinin Cort'un x serisinin ayarında olduğu söyleniyor. Kisimi cort x daha iyi, kimisi İbanez gio diyor. Senin fikrin nedir?
  11. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    Peki buna alternatif olarak önerebileceğiniz herhangi bir ibanez var mı? Yoksa ikisi de aynı oranda mı "dandik"?
  12. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    Yukarıdaki arkadaş da sert tonlarda iyi, cleande kötü demişti. Pedalla, uygun amfiyle v.s. falan da mı aynı sonucu alıyorsunuz distorsiyonda?
  13. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    Muadili seviyede olup kolay ve iyi fiyata satılabilir kaç tane gitar var ki hocam? Ne alırsam alayım aşağı yukarı aynı fiyata gidecek zaten satarken.
  14. sogukyagmur

    Cort Evl Serisi Hakkındaki Görüşleriniz.

    @welmour Aynen hocam, gitarı istememin sebebi daha çok uygun olduğu tarz zira sert müzik seviyorum ve gördüğüm kadarıyla evl serisi buna uygun. Distortition'ı oldukça tatmin edici. Yoksa arkadaşların önerdiklerini de dikkate almadım değil. Ama bu kadar çok olumsuz yorum alacağımı beklemiyordum...
Geri
Üst