OzanA kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Bas gitarın bu kadar hor görülmesine karşıyım.

    Muhtemelen kulaklığiniz cok iyi değil. Bu da önemli bir etken. Dandik Philips kulak iciyle ben de duyamıyorum. Ama monitorle dinleyince cok keyifli dengeli duyuluyor
  2. O

    İbanez Rg2570Z prestige

    Çok güzel gitardir ama 4bin biraz fazla gibi. Gitar parasını haketmediginden degil piyasasi çok düşük prestij ibanezlerin. Pazarlikla 3 bin civarına alabileceginiz dolu ibanez prestij var malum sarı sitede
  3. O

    Gitar Boya Ve Cila

    Hocam bir uzman olarak gitara plastidip uygulamasını tavsiye eder misiniz ? Kalıcı olur mu ? Uygularken nelere dikkat edilmeli ?
  4. O

    Elektro Gitar Setup Kurulum

    Harley benton kabin konusunda yorumlarınız neler ? Memnun musunuz ?
  5. O

    Jeff Loomis

    @theBest Conquer or Die şiddetle tavsiyemdir. Kiko'nun neler yapabileceğini çok iyi gösteren bir parça. Mustaine'nin de ne kadar geri planda kalabileceğini...
  6. O

    Telecaster Yapıyoruz (tamamlandı)

    @Gknozcn Bey boya ne kadar tuttu ve kaç gün sürdü ?
  7. O

    Telecaster Yapıyoruz (tamamlandı)

    @Gknozcn Boyacı gitardan anlamıyorsa gövdedeki sap yuvasını da boyayabilir. Bu da sap monte edildikten sonra sapın yanlış bir açıda durmasına sebep olabilir.
  8. O

    The Madcap ( Glam / Hard Rock )

    Şarkıyı bayılarak dinliyorduk, klip de şahane olmuş. Tek merak ettiğim şey o kadar çok kabini nereden buldunuz. Klipler için sahte kabinler kiralayan şirketler falan mı var ?
  9. O

    F Ve G Akorun Daki Ses

    Bol çalışma ile düzelecektir. Çalışırken nispeten daha kolay olan pozisyonlarda çalışın. Örneğin F akoru parmak pozisyonunu 9. perdeye taşıyın.
  10. O

    Ne Kadara Satmalıyım?

    İkinci elde 100 den fazla edeceğini sanmıyorum.
  11. O

    Ilk Telin Titremesi Çarpmasi

    köprüyü biraz kaldırırsanız sorun çözülür
  12. O

    Makale/Tutorial Amfi Ton Modifiyesi Ve Duncan Tone Stack Calculator

    Blackstar amfilerde ISF diye bir potans var. Sola çevirince Amerikan sağa çevirince İngiliz karakterli oluyor amfi. Acaba bu potans bahsettiğiniz "Tone stack"i mi değiştiriyor ?
Geri
Üst