J_CaesaR kullanıcısının son içeriği

  1. J_CaesaR

    Dünyaya Dair Sözler

    Dünya Aslında Tanıyabildiğin Kadar Çok Kişi Tanımak Olsada. Bir Puzzle ın eksik parçasını aradığın otlak alan olarak ta telefuz edebilirim. Bir düşünün. Yada Düşünmeyin Takmayın Böle Şeyleri Kafanıza. Düşüne Düşüne Bünye Harab Oluyor sonra. Kendimden Biliyorum.
  2. J_CaesaR

    Asosyallik

    Benim içinde bulunduğum durum. İnsanlarla tanışmayı istememe. tanıştıklarınlada kavga edip cevrenden uzaklaştımka. etkisizleşme.
  3. J_CaesaR

    Felsefenin Müziğe Etkisi

    Bence Bu Bölümdeki en güzel başlık. ama güzel birşeyler yazılmamış. Bu tür başlıkları paso okuyorum. kim ne yazmış diye. boş kelam edeceğine bilen birilerini dinlemek daha zevkli oluyor.
  4. J_CaesaR

    Ensest Üzerine...

    1. dereceden kan bağı içerisinde olan insanların ilişkiye girmesi olarak bildiğim ensest hakkında şunları söylüyorum. Biz hayvan değiliz. Düşünme yeteneğimiz var. hayvanlar birbirlerine karşı hiç birşey hissedemezler düşünemezler. Hiçbirzaman onay vermedim vermiyeceğimde. Mantığıma çok...
  5. J_CaesaR

    Johnny Depp

    nurgül yeşilçaydan sonra bu adamdan nefret ediyorum. ah hatıralar ah. şimdi gözümde canlandılar. aslında bu adamdan nefret etmiyorum. bunu seven bi şahıstan nefret ediyorum. johny nin bi suçuyok
Geri
Üst