fuzzdelic kullanıcısının son içeriği

  1. F

    Eskişehir Eskişehir'de Rock&Alternatif Grubu Kurmak İstiyorum

    İlanınızla ilgili mesaj attım
  2. F

    Kelepir İlanlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-ehx-electro-harmonix-cathedral-reverb-pedali-945271389/detay Nakit ihtiyacımdan dolayı kelepir fiyatına satıyorum. Almak isteyenler bana ulaşabilir.
  3. F

    Setup sırası uygun mu ?

    En standart sıralama genelde şu şekildedir; tuner->wah->octave->pitch->fuzz->drive->distortion->modülasyonlar->delay->reverb->loop Ama tabi illa bu şekilde sıralanacak diye bir şey yok yerlerini değiştirip farklı soundları deneyimleyebilirsin. Sound zevkine göre aralarında en hoşuna giden...
  4. F

    Squier 60' Jazzmaster mı Stratocaster mı?

    Mustang ve Jaguar modellerine de göz atmanı öneririm
  5. F

    Beğendiğiniz Yabancı Gitaristler

    Aslında teknik açıdan eleştirilecek bir gitarist bastığı çoğu nota bir melodiye bile bağlanmayıp havada kalıyor trafik ve dinamik desen yok gibi bir şey. Ama bu durum öyle bir hissiyat yaratıyor ki o sound havada kalan notalar insanı alıp götürüyor.. bambaşka bir haletiruhiye. Shiroi albümünü...
  6. F

    Beğendiğiniz Ekonomik Ekipmanlar Neler? (Pedal, Processor, Amfi, Gitar vs.)

    Mooer Eleclady Flanger - Muhteşem bir Ehx Electric Mistress klonu neredeyse orijinalinden sound olarak hiç bir farkı yok. Coloru kısılıp range yükseltildiğinde muhteşem bir uzay chorusu soundu vermesiyle kullandığım diğer chorus pedalına ihtiyaç bırakmayıp satılmasına sebep olmuştur.
  7. F

    Pedal Bağlantısı Parazit Ses Sorunu

    Çızırtı, analog setup ve lambalı amfi için doğal bir şey değil mi? ne kadar kaliteli power supply ve kablo kullanılsa bile azda olsa çızırtı oluyor diye biliyorum. Benimde merak ettiğim bir şey var bende 1000 ma pig hog adaptörden 8 tane pedala daisy chain ile güç dağıtıyorum pedalların en fazla...
  8. F

    Kelepir İlanlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-boss-dimenson-gitar-pedali-856718974/detay Tam koleksiyonluk. Seri numarası etiketi sökülmüş büyük ihtimal 80'lerden kalma. Reverb'de fiyatı 260$'dan başlıyor.
  9. F

    Mxr Dyna Comp vs. Mooer Yellow Comp

    Teşekkürler yer yer deneyeceğim bakalım. Her ne kadar tuşeme özen göstersem de inputtan kıssam da, wah (cry baby 535q) devreye girince anlık patlamaların önünü alamıyorum hele ki funky tarzı seri ritimlerde ses dengesizliği aşırı rahatsız edici oluyor. Analog setup dışında synth ile kullandığım...
  10. F

    Mxr Dyna Comp vs. Mooer Yellow Comp

    Compressor setupta nereye konulmalı? gitar->tuner-wah-drive-mod-delay-reverb->amp şeklinde kullanıyorum şuan
  11. F

    Mxr Dyna Comp vs. Mooer Yellow Comp

    Teşekkürler Yellow Comp alacağım 👍
  12. F

    Mxr Dyna Comp vs. Mooer Yellow Comp

    Genellikle Wahla ritim çalarken anlık ses patlamalarından şikayetçiyim. Comp pedallarından hiç anlamıyorum. Sevdiğim çoğu gitaristin setup'unda Mxr var ama ondan bir tık ucuza Yellow Comp iyi mi? Sizce hangisi daha tercih edilmeli?
  13. F

    Adaptör ile mi? TU-2 ile mi güç dağıtmalı?

    Pig Hog 9v 1000 mA adaptörüm var daisy chain ile setupdaki bütün pedallara güç dağıtıyorum. Bugün elime TU-2 geçti onunda güç dağıtma özelliği var. Hangisi ile güç dağıtmak daha sağlıklı olur? adaptörden TU-2'ye ondan da pedallara mı yoksa direk adaptörden pedallara mı?
  14. F

    Artan dolar kuru hakkında.

    Bu gidişle değil ekipman almak karnımızı zor doyuracağa benziyor. Şimdiden gitar, amfi, pedal yapımı gibi konulara kafa yormaya başlasak mı?
Geri
Üst