imgoingblue kullanıcısının son içeriği

  1. imgoingblue

    Rüya Ekipman

    Gitar her zaman favorim olarak kalacak olan Gibson Flying V :重新導向通知 Amp olarak da Peavey 6505: 重新導向通知 Gerisi teferruat bence bunları hallettikten sonra onlar da hallolur.
  2. imgoingblue

    Turkrock en kötü kargo şirketini seçiyor [ANKETLİ]

    Geçen hafta internetten alışveriş yaptım ve 4 farklı kargo şirketiyle bunlar; 1-Hepsijet: Ertesi gün geldi yeterince hızlı ve güvenli geldi kod istedi söyleyince verdi. 2-Aras: İstanbul'dan Ankara'ya ertesi gün getirdiler bence iyiydi aynı kod işlemleri bunda da oldu. 3-PTT Kargo: Aslında ilk...
  3. imgoingblue

    CORTX100

    Haklısın ben zaten ne bir gitar luthieriyim ne de profesyonelim ama squier affinity ve sx marka bir tele kullandım daha önce çok daha rahattı klavyeleri. Ben sadece kendi izlenimimi yazdım.
  4. imgoingblue

    CORTX100

    Bizzat kullanıyorum solo çalmak imkansız neredeyse ama başlangıç için iyi olabilir yine 2. ellere baksan daha iyi olur ben şahsen çok memnun değilim az para vermiyoruz.
  5. imgoingblue

    Tuzdan gitar

    Çankırılılar derneğinden acil cevap gelmeli.
  6. imgoingblue

    Gitar Ayarları Bakımı hakkında

    Uygun fiyatlı bir gitar ise böyle ufak ayarlama işleri olabiliyor ben ilk gitarımda kendim öğrenip yapmıştım sap ayarı hariç hem gitarına daha çok bağlanıyorsun hem de bilgi sahibi oluyorsun. Biraz amatör olduğunu görünce birden ego tavan yapabiliyor arkadaşlarda çok takma tam gaz devam.
  7. imgoingblue

    İrig

    https://www.ikmultimedia.com/products/irigua/index.php?p=range Burada bazı cihazlarının pc ve android desteği olduğunu gösteriyor ama senin aldığın desteklemeyen versiyonu olabilir.
  8. imgoingblue

    İrig

    İphone un yoksa (yada başka bir apple cihazın) garageband i kullanabileceğin başka platform yok sanırım. Garageband apple cihazlara özel bir uygulama. Eğer öyle bir durum varsa ben de öğrenmek isterim.
  9. imgoingblue

    Gitar başlangıç ekipmanlarım

    Seçtiğin ses kartının fiyatına göre iyi olduğunu biliyorum. Şahsen kullanmadım ama kullananlar genel olarak memnun. Gitara laf yok zaten. Monitör ve kulaklık hakkında bilgim yok maalesef. Bir de gümrükte sorun çıkar mı diye de bi araştır bence.
Geri
Üst