Ravonin kullanıcısının son içeriği

  1. Ravonin

    Sx Stratocaster Entonasyon

    Yukarıda da cevapladığım gibi ekipmana para harcamak istemiyorum hocam. Elimdekileri satarak enstrüman işini çok basitleştirdim eski hevesim kalmadığı için. Birinden veya bir yerde denk gelirsem cihaz ile entonasyonu yaparım, teşekkürler.
  2. Ravonin

    Sx Stratocaster Entonasyon

    Tellerde korozyon falan yoktu ama kutusunda duran bir gitardı nihayetinde. Zaten SX 10-46 takmış teli. Ben 0.9 alana kadar böyle idare edeyim. Ama cihaz almayı pek düşünmüyorum enstrüman ya da parçalarına para harcamayı düşünmüyorum artık bu sebeple zaten idarelik SX tercih ettim. Şuan...
  3. Ravonin

    Sx Stratocaster Entonasyon

    Anlayamadım. Gevşetince doğru sesten çok daha uzaklaşıyorum zaten.
  4. Ravonin

    Sx Stratocaster Entonasyon

    Merhaba. Sx SST57 Stratocaster satın aldım. Sap ayarı, tel yükseliği vs yaptıktan sonra entonasyon ayarına giriştim. Standart akort yaptıktan sonra 12. perdede harmonic sesiyle aynı dereceye getirmeye çalıştım ince mi'den başladım La'ya kadar her şey iyi gidiyordu fakat La'da resmen saddlenın...
  5. Ravonin

    Fender sol tel buzz sesi

    Sen ne anlatıyorsun ya? Üstten üstten konuşmalar nedir yani? Yok internetten alışverişe korkarsın, yok Kovid'den korkarsın mağazadan almazsın falan? İngilizce biliyorsan falan filan? Ne bu tavırlar hayırdır? Baya üst makamdan birileriyle konuşuyorum da şuan farkında mı değilim acaba...
  6. Ravonin

    Fender sol tel buzz sesi

    Hocam senin bu hareketlerin sebebi nedir? Anlat da ona göre muamele göstereyim. Nedir bu aksiliğinin sebebi yani? Ben kusursuz istiyorum belki seni niye bu kadar rahatsız etti bu durum? Gelmişsin adama da esintiden nem kapıyorsunuz demişsin. Sen gamsızsan biz ne yapalım.
  7. Ravonin

    Fender sol tel buzz sesi

    Deneyimlemedim ama duydum. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Almayı düşündüğüm bir gitar olduğu için sormak istedim.
  8. Ravonin

    Fender sol tel buzz sesi

    Player Strat mı?
  9. Ravonin

    21 Fret vs 22 Fret

    Ee ben Türkiye'ye getirmedikleri bir Fender'i nasıl alacağım? Hem getirmiyorsun, hem getirince saçmasapan paralar istiyorsun hem de dışarıdan alamazsın diyorsun ne güzel.
  10. Ravonin

    21 Fret vs 22 Fret

    Arkadaş söylediğinde haklıymış. Andertons sitesinde Checkout kısmında bir uyarı vermemesine rağmen mail ile sorduğumda "Türkiye'ye Fender ürünlerini gönderemiyoruz" dediler.
  11. Ravonin

    Marshall DSL20 yerine Prosesör/Ses Kartı

    Focusrite Scarlett Solo almayı düşünüyorum. Belki amfiyi de satmam durur. Satıp da pişman olursam tekrar almak mümkün değil artık. Ben 2 sene önce sıfır DSL20'yi 2850'ye aldım. Şuan 6-7k arasında değişiyor fiyatları.
  12. Ravonin

    Marshall DSL20 yerine Prosesör/Ses Kartı

    Speaker kalitesi ile ilgili hiçbir şikayetim olmadı kullandığım süre boyunca. Gayet güzel bir amfi bence.
  13. Ravonin

    21 Fret vs 22 Fret

    Ayrıca ben son adıma kadar geliyorum pay anına kadar hiçbir sorun çıkmıyor Thoman'da adresi gösterdiğinizde "ülkenize gönderim yapılamamaktadır" tarzı bir uyarı veriyor ama bu uyarı Andertons'ta yok.
  14. Ravonin

    21 Fret vs 22 Fret

    Andertons'tan Fender alan var diye biliyorum. Thomann göndermiyor ama Andertons'tan alınıyor diye biliyorum dediğim gibi.
  15. Ravonin

    21 Fret vs 22 Fret

    Aslında Deluxe Roadhouse tam istediğim şeyleri içeriyor. S1 Switch, 6 yollu Preamp potans, vintage noiseless ama o da 70's headstock'a sahip. Bu H.E.R Signature serisine bayıldım desem yeridir, rengisi klavyesindeki dotları çok sevdim ama işte sırf güzel görünüyor ve noiseless manyetik diye...
Geri
Üst