mel kullanıcısının son içeriği

  1. mel

    Pena sorunu

    bende ahşap pena almayı düşünüyorum. agac_pena diye bir instagram sayfasından baktım. bende dunlop marka plastik bir pena var fakat bas gitar çalarken rahat etmiyorum. daha önce bas gitar çaldınız mı bilmiyorum ama belki bilginiz vardır diye sormak istiyorum bas gitarda ahşap iyi midir ?
  2. mel

    cort g15b ve laney rb1 bas gitar amfisi

    ikinci el olarak 650 liraya cort g15b ve 550 liraya laney rb1 bas amfisi buldum ikisininde kulaklık çıkışı var mid treble bas volume ayarı var fakat laney rb1 de gain var cort g15b de yok gain tam olarak ne işe yarıyor ? hangisini tercih etmeliyim ? kullananlar varsa bu amfilerden memnun musunuz ?
  3. mel

    Yamaha RBX 170 mi Ibanez gsr180 mi ?

    bas gitara başlangıç için ikinci el bir yamaha rbx170 mi daha iyidir ikinci el bir ıbanez gsr180 mi ? çoğunlukla metal ve rock çalacağım
  4. mel

    ıbanez gsr180 ikinci el bas gitar

    teşekkür ederim :).sanırım gitarı alacağım. amfi olarakta cort G15B düşünüyorum.
  5. mel

    ıbanez gsr180 ikinci el bas gitar

    teşekkür ederim.yazdım böyle bir yazı çıktı. cort yerine ıbanez yazması gerekmez miydi ? kafam karıştı.
  6. mel

    ıbanez gsr180 ikinci el bas gitar

    peki seri numarasını çok önemsemem gerekir mi ? bir sayfada seri numarasını arattım ama gitarı bulamadı.
  7. mel

    ıbanez gsr180 ikinci el bas gitar

    gitarın sıfırları 2000-2300 arasında bu ise 1000 lira. ama sap kısmının rengi diğerlerinden daha koyu geldi bana. normal midir bilmiyorum bu işlerde yeniyim.
  8. mel

    ıbanez gsr180 ikinci el bas gitar

    ilk bas gitarımı alacağım.sahibinden sayfasından ikinci el gitar ilanlarına baktım ve bunu almaya karar verdim.bugün gitarı almaya gidecektim fakat hocamla konuşunca sx marka önerdi.o yüzden erteledim gitarı almayı.adam ilanı kaldırdığı için link atamıyorum fotoğraflarını atıyorum.sizce...
Geri
Üst