anonimbirsahis kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Müzik prodüksiyonu için bilgisayar

    Arkadaşlar merhaba rap müzik ile uğraşıyorum. Kendi altyapılarımı yapıp kayıt mix mastering yapabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Tercihim mac olacak. Sizce macbook air m1 256 gb alsam verim alabilir miyim ? Sizinde tavsiyeleriniz varsa alabilirim
  2. A

    Kaç gb yeterli olur

    Merhaba rap müzik ile uğraşıyorum kaç gb bir ssd yada hdd alsam işimi görür ?
  3. A

    Beni meraklandıran bir soru

    Arkadaşlar merhaba , benim aklıma şu soru geldi , home stüdyoda profesyonel stüdyoda alınan bir sound ‘ u elde edebiliyor muyuz ? Yani örnekleri var mı mesela ?
  4. A

    Analog vs Dijital Kayıt

    Evet aslında ona yakın sorum hocam
  5. A

    Analog vs Dijital Kayıt

    Analog olarak temel ekipmanlar nelerdir acaba bilginiz var mıydı ? Compressor equalizer vs gibi ?
  6. A

    Analog vs Dijital Kayıt

    Aslında asıl merak ettiğim şey seneye home stüdyo kuracağım ve sadece rap ile uğraşacağım analog cihazlara ihtiyacım olur mu yoksa sadece ses kartı işimi görür mü ?
  7. A

    Analog vs Dijital Kayıt

    Merhaba arkadaşlar , analog ekipmanlar gerekli mi sizce ? Ne bileyim compressor , equalizer vs gibi şeyleri zaten hali hazırda daw üzerindede yapıyoruz. Yani racklerdeki birsürü analog ekipman ne işe yarıyor ?
  8. A

    Ses Yalıtımı Sorunu

    Merhaba arkadaşlar , 25-30 m2 bir odam var ancak yaşadığımız yer tren yolunun üstünde hat boyunda apartmanın karşısı marmaray müzik stüdyom için ses yalıtımı yaptırmak istiyorum ancak sesi tamamiyle kesebilir miyim ? Odada bir balkonda var
  9. A

    Ses Kartları Hakkında

    Merhaba arkadaşlar , Rap müzik yapmak için home studio kurmak istiyorum. Ses kartı tercihim nasıl olmalı sizce ? Giriş çıkış sayılarının önemi var mı ? Varsa ne gibi farkları oluyor çok yada az olmasının
  10. A

    Stüdyo Ses Sorunu

    Bütçe sorun değil lakin bina eski yıkılıp tekrar yapılma durumu var bu durumda izolasyon çöp mü olur
  11. A

    Stüdyo Ses Sorunu

    Merhabalar arkadaşlar ileri bir tarihte stüdyo kurmayı düşünüyorum ancak evim tren yolunun karşısında bu ses sorunu çözülebilir mi acaba ?
  12. A

    Ses Kartları hakkında

    Arkadaşlar merhaba , ses kartlarında midi giriş çıkışı neye göre belirleniyor ? Örneğin Scarlett 2i2 ses kartına kaç tane midi klavye arayüz yada synthesizer bağlayabilirim ?
  13. A

    Aklıma takılan bazı sorular var

    Bu ses kartı aşırı pahalı hocam. Presonus quantumm yada apogee element 88 olabilir mi mesela ?
  14. A

    Aklıma takılan bazı sorular var

    Çok teşekkür ederim önerileriniz için 😊 Peki ileriye dönük düşünürsek ua 8x 16x ses kartları çok pahalı önerebileceğiniz thunderbolt bir profesyonel fiyat performans ses kartı var mıdır acaba ?
  15. A

    Aklıma takılan bazı sorular var

    Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için 😊Yalnız rap müzikle ilgilendiğim için genelde hücum kayıt alacağım yani tek kanal benim işimi görüyor 8 yada 16 kanal bir ses kartı bana fazla olmaz mı ? Onun yerine solo mic preamp head amp tercih etsem daha mantıklı olmaz mı ?
Geri
Üst