aegungormus kullanıcısının son içeriği

  1. aegungormus

    Kablo gitarin jack cikisina tam oturmuyor

    Hocam hangi fotografta jack dogru oturuyor ilki mi ikinci mi? ikinci fotograftaki gibi oldugunda sorun yasiyorum.
  2. aegungormus

    Kablo gitarin jack cikisina tam oturmuyor

    Gitarin garantisi varda aldigim yer uzakta baya gereksiz yere ugrastiracak geri vermem üstüne bir de yeni tel taktim. Gitarin yenisini gönderirlerse onlarda bosa gidecek. Kendim düzeltemez miyim bunu?
  3. aegungormus

    Kablo gitarin jack cikisina tam oturmuyor

    Gitar yeni hocam bir kac gün oldu alali
  4. aegungormus

    Kablo gitarin jack cikisina tam oturmuyor

    Durum fotograflardaki gibi takiyorum tamamen kabloyu, sonra tik diye disari atiyor kendini. Böyle calinca da arada kücük kesintiler oluyor. Ilk fotograftaki tam takili hali ikincisinde de taktiktan sonra kabloyu disari attigindaki hali.
  5. aegungormus

    Rocksmith icin uygun fiyatli gitar

    Cevabiniz icin tesekkürler ST20 HSS aldim. Setup baya kötü geldi gitarin bir de 8mm tel ile göndermisler onlari hallettikten sonra güzel oldu baya. Suan jack girisinde problem yasiyorum gitarin kabloyu takiyorum sonra geri atiyor girisin bir kismini bu da kesilmelere sebep oluyor.
  6. aegungormus

    Rocksmith icin uygun fiyatli gitar

    Normalde Akustik gitar caliyorum elektro gitarim vardi ama sattim akustik tonlari daha cok sevdigim icin. Arada Rocksmith vs. oynamak icin uygun fiyatli gitar bakiyorum. Almanyada yasadigim icin Harley Benton en mantiklisi geldi asagidakilerden hangisi daha iyi olur sizce? Bunu görünüsü...
  7. aegungormus

    Blackstar ID:Core 10 vs. Marshall G215rcd 30 Watt

    3 Sene Boyunca ID Core 10 Kullandim. Sanirim alinabilecek en iyi baslangic amfilerinin basinda geliyor. Ses seviyesi ev icin fazla bile. Efektler baslangic icin fazlasiyla yeterli. Bilgisayara baglayip daha detayli ayar yapma imkani hatta vasat seviye bir kayit alma olanigi bile var. Diger...
  8. aegungormus

    Akustik Gitar için Amfi ve pedal

    Almanyada yasiyorum o yüzden öyle bir derdim yok cok sükür. Amacim loop pedali ile calismak konuyu acma sebebim de zaten bu pedal ve amfi yeterli olur mu veya farkli alternatifler var midir ögrenmek
  9. aegungormus

    Akustik Gitar için Amfi ve pedal

    Almayı düşündüğüm parçalar fotoğraftakiler. Herhangi bir konser vs. için değil. Tamamen ev kullanımı için düşünüyorum. Sizce bunlar yeterli mi farklı veya daha iyi bir önerisi olan var mı? Gitarım Cort Earth 70. Not: Thomann'dan alacağım bütün parçaları.
  10. aegungormus

    Casio CTK-800 Pianoya başlangıç için uygun mudur?

    Başlıkta belirttiğim gibi uygun fiyata bu klavyeyi buldum özellikleri fena değil gibi geldi bana ama emin olmadım. 2. El uygun fiyata alacağım. 7-8 Senedir gitar çalıyorum bir yerden de pianoya giriş yapayım dedim çok fazla para harcamadan. Almanyadayım 70-80 Euro civarı ödeyeceğim pazarlık yapıp.
Geri
Üst