hl_dave kullanıcısının son içeriği

  1. H

    Teoman

    ikisininde eski tadı yok artık aslında,gerek teoman'ın ilk albümü,gerekse haluk'un uzun saçlı zamanlarından gelen serdar öztop altyapılı kaliteli albümler,ikisi de popülerleşti,yazık oldu!
  2. H

    Teoman

    gogorigo ben de sana demedim yav,yanlış anlamışın. :) ksusra bakma,ben iyi ifade edemedim herhalde. Bu arada BLUES01 eyvallah. ;)
  3. H

    Teoman

    senin rock anlayışın oysa ben ne yapayım,değiştirmeye kalkmayacağız herhalde,ama bana uymuyor,herkesin düşüncesi ise kendinedir,benim düşüncelerimi de BLUES01 anlamış zaten sağolsun.Zaten bu mantıkla yaklaşırsak o zaman piyasadaki herkes rock yapıyor,yapma ya? Bunun adı rock müzikse elbet belli...
  4. H

    Teoman

    belli olmaz,belki de olabilirdi,kendisi elektro gitarda kullanır ama imkansızları konuşmayalım.bu arada espri yapmamış dalga geçmeye çalışmış arkadaş.
  5. H

    Teoman

    ha bu mesajını görmedim yeniden başlamayalım işte,benim oturttuğum şablona benim bildiğim yola bir kere senin karışmaya hakkın yok,herkesin yolu farklıdır,bana anlatamıyorsun diyorsun,ben sana elbet açıklarım,ama sen böyle aşşağılarcasına beni sorguluyorsun,ben de bu tavırdan nefret ederim,sen...
  6. H

    Teoman

    tmm belki sert çıktım kusura bakmayın ama içimde birikmiş birşey var,birikir birikir sonunda patlarsınız ya öyle birşey oldu işte,fazla bağırındıysam özür dilerim,kim kimi isterse dinlesin,karışmam,öyle de bir hakkım yok zaten ama kimse beni sorgulamaya kalkmasın...Amacımız burda fikirlerimizi...
  7. H

    Teoman

    seni anlamak mümkün değil,açıklamaya bak,sen teoman'ın rock müzik yaptığına inanıyorsan dostum benim lafım yok,herkes rocker olabiliyor bu devirde demek ki,laflarım da saptırılmış,yok hangi pedal kullanmak,şu bu.öyle şeyler söylemedim zaten,sen bir isyan görebiliyor musun teoman'ın ruhunda,çoğu...
  8. H

    Serdar Öztop

    ama o albümlerdeki sololar hiçte yabana atılacak cinsten değil,yine de çok sağlam,serdar çok kral bir gitarist,sükut albümünü dinlemeyen alsın,rafının en güzel yerine koysun,serdar'ın kalitesi tartışılmaz.çok mütevazi bir yapısı var sahnede falan,John Petrucci'ye benzetiyorum biraz ;)
  9. H

    Demir Demirkan

    DOSTUM BİR KERE PENTAGRAM SAÇMA BİR GRUP DEÐİL,TÜRKİYE'NİN EN KÖKENLİ GRUPLARINDANDIR.MÜZİÐİ EN AÐIR BASAN GRUPLARINDANDIR.BU BİRİNCİSİ. 2.Sİ İSE PENTEGRAM DEÐİL PENTAGRAM. DEMİR'E LAFIM YOK O ÇOK SAÐLAM BİR GİTARİST.
  10. H

    Demir Demirkan

    Demir çok iyi bir müzisyen,her ne kadar ilk albümlerde şirketi tarafından soft müzik yapılmaya itilmişse de son albümünde özgürce patlattı bombayı.Ne diyelim helal ! ! !
  11. H

    Affliction

    kısa sürede baya adlarını duyurdular,umarım daha iyiye gider,yurt dışında da tanınmalarını isterim
Geri
Üst