king_almora kullanıcısının son içeriği

  1. K

    kate winslet

    ortaokul günlerimi istila etmişti.yeryüzündeki en etkileyici ve karizmatik bakışa sahip hatundur.oyunculuğu ise tartışılmaz.tiyatrocu bi aileden gelmesinin etkisi yadsınamaz.
  2. K

    X-men 1 2 3

    ikinci filmde dediğin gibi bi karakter kalabalığı yoktu aslında.diğer mutantları tamamlayıcı tiplemeler olarak düşünürsen -figüran da diyebilirsin belki- her şey yerli yerine oturmuş olur. ;)
  3. K

    Gotik Edebiyat

    bahsedilen ergenler edebiyat akımı olarak bilmezler bile gothici.onlar için müziktir muhtemelen.hadi en fazla mimari olsun.ama edebiyattan uzaktır.
  4. K

    Gotik Edebiyat

    ben buna her yerimle gülerim! :lol: ayrıca iletelim bunu hazırlayan dangalaklara cradle of filthin vokalisti marlyn manson değil :idea:
  5. K

    Sylvia Plath

    okuduğum anı ve geleceğimi derinden etkileyen kadın- nilgün marmarayla birlikte sonumu getirecekler..muhteşem şiirler yazan bir kadın.ona feminist diyorlar ama bence bu bir yalan.sadece -izm tutkunu çağım insanının bir zorlamasıdır.
  6. K

    Küçük İskender

    yok öyle bir şey.herkes gibi o da aptal ve kendini çok zeki sanan dişilerden hoşlanmaz.erkeklere de abartılı bir yaklaşımı yoktur.defalarca karşılaştım ve bir heteroseksüel gibi (!) tokalaştık,öpüştük.bana kalırsa o snein homofobin olabilir. :roll:
  7. K

    Gotik Edebiyat

    lovecraft okudum henüz.oldukça iyiydi.bir iki söyleyecek şeyim var ancak.cümleler aşırı uzun olabiliyor bazen.sık kullandığı bir kaç kelime de var.ancak okurken gerçeklik ve hayal arasındaki ince çizgiye takılabilirsiniz.okuyup da ürkmeyen yoktur, buna eminim!
  8. K

    En Çok Etkilendiğiniz Kitap ve Yorumlarınız....

    ana tanrıça: şeytan (elvin azar süzer) bu kitabı nasıl ve ne kadar anlatırım bilmiyorum.çünkü iyi-kötü arasında çelişkilere düşürüyor.inandığınız/inandırılan tüm kavramlar birbirine yer değiştiriyor.ihanete uğradığınızı hissedebilirsiniz. not: adına bakıp bunu satanistik bir kitap olarak...
  9. K

    Catafalque

    dün istanbul üni avcılar kampüsünde dinledim ve gerçekten harikulade buldum.etkileyici bir sahne diyebilirim.elemanların samimiyetini de dikkatle vurgulamak isterim....
  10. K

    Knight Errant

    knight errant ı bi türlü canlı izleyemedim.içimde kalacak.başarılılar...
  11. K

    Catafalque

    albümü geçen haftasonu aldım.çok güzel bir albüm olmuş.catafalque'a başarılar diliyorum....
  12. K

    Catafalque

    pazar günki konserden son anda çıkmak zorunda kaldım.ön gurubun 2-3 şarkısını dinleyebildim ancak, çok meraklıymışım gibi.halbuki büyük bir hevesle catafalque dinlemek istemiştim. ben de 8 nisanda orda olur dinlerim....
  13. K

    Kramp

    mihnet-i zindan'la kendimden geçerim.ne muhteşem bi albümdü o yaa!!!
  14. K

    Barış Akarsu

    adam gırtlağı bayağı iyiymiş aslında.klip şarkısını çok güzel söylemiş.tebrikler.artık saygımı kazanmıştır...
  15. K

    Aylin Aslım

    umarım yeni albüm daha rock olur....
Geri
Üst