• B
    Coverlama yapmak isteyen olursa beraber çalışabiliriz.
    O
    selamlar, şuan elimde kendi işlettiğim ve kapattığım müzik mağazasından kalan enstrumanlar mevcut. Bunları toplu bi ilanda koymak istiyorum ama hangi başlık altında değerlendirmem uygun olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
    X
    Forumlara uyeligimin iptal edilmesini rica ediyorum..

    Tesekkurler
    Cenk Eroglu
    pardon da sembolik olmayan rakam sizin için ne kadar oluyor illa her indirimde 10 lira mı indirmek zorundayım 5 ytl benim için bu devirde önemli para güzel kardeşim o yüzden kusura bakma zaten sıfırı sattığım fiyatın 4 katıyken bide 5 ytl sembolik oluyo diye 20 20 birden indiremicem. Sonuçta fiyatı indirip arttırmıyoruz orda en baştaki fiyattan düzenli olarak aşşağı iniyor 5er5er.
    L
    alımsatım mod.larından "diabolique" herhangibir kurala dayandırmadan, tamamen şahsî bir sebeple ÜSTELİK kendi kışkırtma dolu mesajına nispeten daha makul bir cevap yazmama rağmen beni siteden uzaklaştırmıştır. isterseniz aramızdaki yazışmayı inceleyebilirsiniz. lütfen gereğini yapınız. Ben BB-CAJEMIR..
    yunuscetin
    yunuscetin
    Diabolique haklı olsada banada kötü ve alaycı bir üslupla konuştu üstelik niyetim kötü değildi anlayamadım üstüne özür de diledim ayrıca
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst