alba kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Kabasakal (Alternatif) - Bursa

    bu grubu hic dinlemedim, ama koray'in canli performansini dinleme firsati bulmustum. bu arada ben de u.s.deyim sen work and travel'le mi geliyorsun koray, cok buyuk hayallarle gelme derim :) basarilar.
  2. A

    Natalie Portman

    kendi adima cok onemli olan Garden State' te basarili bir performans sergilemisti, harvard mezunu zeki oyuncu ee bir de uzerine guzel daha ne olsun.
  3. A

    dogville

    bu filmin 2. side yolda, ama bu sefer basrolde nicole yok. baya uzun bir filmdi 3-3,5 saat suruyor sanirim. yeni filmin adi manderlay..!
  4. A

    Motorcycle Diaries

    filmi izlemedim ama filmin muziklerini dinleme firsatim oldu GUSTAVO ayni zamanda 21 grams'in da muziklerini yapmisti yanilmiyorsam , basarili.! Chichina, Apertura, Lago Frias, did this really happen, La Partida bulun bir sekilde dinleyin..
  5. A

    Telefon Kulübesi

    kisa bir filmdi yanlis hatirlamiyorsam, butun olaylar bir telefon kulubesinin icinde geciyordu ama buna ragmen insani sıkmıyor. tavsiye edilir. katie holmes severler kacirmasinlar bence.
  6. A

    21 Gram

    cok cok begendigim bir film, ilk izlemeye basladiginizda kafaniz karisabilir ama sonrasinda parcalari tamamliyorsunuz tipki puzzle cozer gibi. naomi watts ve sean penn ikilisine ozellikle dikkat.!! arka arkaya izlesem de sıkılmayacagim bir film. 3 hayatin ayni noktada nasil kesisebilecegini...
  7. A

    Cevapsız Arama

    filmin konusunu cozemeyenlerdenim ben de. bir de telefonda calan melodiye hayran kaldim super :) arayan numara kendinizinse ve calan melodi de o olursa isler degisir tabi. :)
  8. A

    Serkan Altuniğne

    cok seviyorum bu adamin cizdigi seyleri, penguen'in ersin ile birlikte en cok severek okuduklarimdan.
  9. A

    Tavla

    bir de guzel guzel 6-1, 6-6 ile baslarsaniz degmeyin keyfinize. bundan sonra 5-3, 4-2 gelir oh ohh ne guzel. sonrasinda karsinizdaki sizin kim oldugunuzu unutup baslar saymaya bir bir. :) kotu tarafi yeni ogrendiginizde tek tek saymaya kasarsiniz, sonralari ise isin ustasi olursunuz.
  10. A

    ZıwanA (Alternatif) - Bursa

    .... "Ankara'nın ...binimum.. barlarından...... " Binimum ne ola ki iyiymis. Bilumum yazmak istediniz herhalde. p.s: bilumum(T.D.K'dan ) sıfat, eskimiş (bi'lumu:m) Arapça bi'l-¤um°m Bütün, hep, kamu, ... -in hepsi: hako :lol:
  11. A

    Tavla

    tavlayi ogrendiginiz kisiyi yendiginizde cok daha fazla eglenceli olan, super oyun. sans cok onemli.
  12. A

    Metaroth

    Siteden Hell Racer sarkinizi indirdim, boylece dinleme sansi buldum.. Halihazirda calacaginiz Rock Republic konseri disinda, Bursa'da yakin bir zamanda konser var mi..? Basarilar.!
  13. A

    Suspect

    Evet burda da buldum Suspect'i..:) Sizin 3 sarkinizi dinledim "hide me" sarkinizi begendim.. Evet ogrenelim 5 ve 15 hazirandaki konserleri Bursa'da olursa gelir izleriz.. Umarim mesajim yerini bulur.. Basarilar Suspect..
  14. A

    Özlem Tekin

    uludag univ. deki performansi superdi.. universiteler arasi competition lafiyla da kopartti kendileri..
  15. A

    Amelie

    bende sana katiliyorum zifirim..yann tiersen in ellerine saglik seninde cd ne saglik ne diyim:)
Geri
Üst