normanbates kullanıcısının son içeriği

  1. normanbates

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    Cumartesi'nin tartışmasız en iyi performansıydı.. Bas performansından (yuh!) davul performansına (yuh!) vokalinden gitarlarına (yuh ulan yuh!) süperdi.. izlerken inanılmaz keyif aldım.. Albümler 2 olsun!
  2. normanbates

    RectifieR (Thrash Metal) - Ankara

    bence o gitar deniz'in hakkıydı :D
  3. normanbates

    Nitro (punk Metal) Istanbul

    peheyyy! istanbul'dan gelmeme değen (istanbul'da niye izlememişim? o da benim mallığım tabi) 3 gruptan biri hatta birincisi oldu.. hastasınım Nitro!
  4. normanbates

    MindCrime (Power Thrash) - Ankara

    mindcrime berbat bir grup.. özellikle pazar günü performansında üzerinde anthrax t-shirt ü olan gitaristlerine uyuz oldum.. olmaz olsun öyle gitarist.. rezalet..
  5. normanbates

    Crossfire

    Gerçekten şaka gibi.. Bu ülkenin çıkardığı en iyi gruplardan biri, belki de en iyisi olma yolundaki tek aday, daha yolun başındayken yaprak dökümüne uğruyor.. Hala, bir anlık öfke olduğunu ve geri döneceklerini umut ediyorum lakin durum pek öyle görünmüyor.. Gruptan genel bir açıklama gelecektir...
  6. normanbates

    Crossfire

    hadi ayrılık beklediğim bir şeydi ama kerem ile can'ın ayrılığını beklemiyordum hiç.. hiç iyi olmadı bu.. umarım fevri alınmış bir karardır ve geri dönülür..
  7. normanbates

    Monty Python

    Okuduğum kadarıyla anlıyorum ki -en azından seyredenler-, kimse bu adamların en iyi 2. filmi Life of Brian'ı izlememiş.. İsa'nın peygamber oluşu ile çarmıha gerilişi arasındaki süreci anlatıyor lakin öyle böyle değil..
  8. normanbates

    Sizin Senaryonuz

    pek bir orijinalliği yok senaryonun ama yav?
  9. normanbates

    Shining

    Jack Nicholson ile kurtarılmaya çalışılmış sıradan bir gerilim filmi ki Stephen King'in beğenmemesi gayet normal adamın canavar romanı gayet basit bir senaryo ve kurguyla çekilmiş..
  10. normanbates

    Piyanist

    Burun kıvırıyoruz zira bir orijinalliği yok konunun.. Adrien Brody'nin oyunculuğuna laf söylemiyorum aksine takdir ediyorum zaten.. Ha "soykırım" diye adlandırdığın ve hislendiğin şeye ben başka açıdan bakıyorum belki de filme o yüzden aynı yönde bakamıyoruz..
  11. normanbates

    Piyanist

    filmin diğer yahudi soykırımı filmlerinden farkı yok.. Adrien Brody performansı dışında bir halt değil film..
  12. normanbates

    Piyanist

    Bayılıyoruz zaten milletçe dram izlemeye.. Bilmemkaç yüzünücü soykırım filmi hala doyamadı adamlar.. Siz de hala "vah vah" demeye doyamadınız..
  13. normanbates

    Sizin Senaryonuz

    Mustafa Altıoklar'ı eleyebiliriz o zaman hemen.. o genelde Fransız filmlerini çalıyor..
  14. normanbates

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    reklamın amacı temel olarak "kendinden sözettirmek"tir.. Gerçekçi olması icap etmiyor yani.. :wink:
  15. normanbates

    Robert De Niro

    Al Pacin'nun Robert De Niro için söylediği cümle yeter zaten; "Ben iyi bir kötü karakter oyuncusuyum ama Robert tam bir aktör"
Geri
Üst