janajan kullanıcısının son içeriği

  1. J

    Rojhan Beken

    Rojhan Bekenin www.rojhanbeken.com uyelerine çok guzel bir sürprizi var.
  2. J

    Rojhan Beken

    Rojhan Beken gercekten guzel bir rock albumu yapmis.Kürt muziginde herkes eline sazini alip muzik yaparken Rojhan,buyuk bir cesaretle albumunde hiç anadolu sazi kullanmadan radikal bir baslangiç yapmistir Kürt muziginde. Zaten Hurriyet Gazetesinde de Rojhanla ilgi:'' İlerleyici ve saygin...
  3. J

    Rojhan Beken

    Dun Rojhan Beken konserinde hayal kirikligina ugradim.En az 50 bin kisi vardi ve izdihamdan berbat bir organizasyon olustu.Arkadakiler hiç bir sey duyamadi.Organizeyi protesto ediyorum.Zevkim kursagimda kaldi. Adam sahnede oyle karizmatik görunuyor ki..yazik oldu ..en kisa zamanda...
  4. J

    Rojhan Beken

    Ropörtaji halukwebde okudum.çok iyi bir yazi olmuş. 20 mart pazar zeytinburnu kazliçeşme meydaninda Newruz konserinde Rojhan Beken ve Kardeş Türküler konseri var.
  5. J

    Rojhan Beken

    Avukata sordum :Tutuklama hemen çikmaz dedi.Önce soruşturma açılıyormuş. Rojhan Bekenin klibini az önce izledim.Gerçekten güzel olmuş.istanbulda yakın tarihte konseri var mı acaba?
  6. J

    Haluk Levent

    ressamçaglar hakli.Rojhanin albümü Halukun Kürtçe versiyonu gibi.
  7. J

    Rojhan Beken

    cine5 te Rojhan Bekeni izledim.çok cesur açiklamalar yaptı.vay be...sanatçı olmak bu işte
  8. J

    Nev

    ben NEVin alaturka rock yaptigi kanaatindeyim.bu tarzla da kendini sevdirdi bana.'zor' hala eskimedi bende.
  9. J

    Barış Akarsu

    yarışmada hiç izleyememiştim ama klibini izleyince aldım kasetini.çok beğendim.Son yıllarda dinlediğim en kaliteli albümlerden biri.
  10. J

    Haluk Levent

    haluk ne söylerse güzel söyler.ona müzik yakışır
  11. J

    Rojhan Beken

    süper bir albüm ve sü,per bir ses.klipleri de çok iyi..kürtçe rock güzelmiş
  12. J

    Rojhan Beken

    guitarist,yanilmiyorsam YAŞAM rodtoda program yapiyorsun .Bu radyonun gönüllüsü olarak KÜRTÇEye karşı olmana üzüldüm.neden ki? o radyoda ibranice,Ermenice şarkılar bile çıkıyor.Yine de ROJHANı beğendiğini söylemen önyargılı olmadığını gösteriyor.
  13. J

    Rojhan Beken

    bir ropörtajinda okumustum:klibimi Kürtçe oldugu için sansür koyuyorlar,hani yasaklar kalkmisti,diyordu.hakli,henüz bu meseleyi çözemedik kalbimizde.sitelerde Rojhan Beken ismi altinda Kürtlere yapilan küfürleri ve hakaretleri gördükçe de kardeslik hikayelerini artik yutmuyorum.Kimse sevmeye...
  14. J

    Rojhan Beken

    ROJHAN BEKEN/LAWO albümü grup degil solist albümü.ve bence Kürt müziginin taninmasi için inanilmaz bir firsat.Çok basarili bir albüm.
Geri
Üst