Rhombus666 kullanıcısının son içeriği

  1. R

    Ergenlik

    insanın kendisini bulmaya çalıştığı zamanlardır.Böyle komplexler fln genelde deneme yanılma yönteminin kolayına gelmesi galiba.bence ergenlik döneminde böyle olmayanlar asıl srunu yaşıyolar.doğal bi denge haline gelme olayı yani..
  2. R

    Gökkuşağı bir madde midir yoksa göz yanılması mıdır?

    Güneş ışığı çeşitli renkerin içeriğiyle oluşur yani güneş ışığının içinde tüm renk ışınları mevcut.ama bunlar dünyaya gelince farklı bir ortamla(yağmur suları gibi)karşılaşınca tam yansımıyor.biraz kırılma yapıyor.Güneş ışığındaki o tüm renk ışınarının kırılma oranları farklı olunca da hepsi...
  3. R

    Kuantum

    zaten tanrıyı bulamamızın tek sebebi değil mi bu..Kapasitemiz üstü bi olasılık sorusu bu
  4. R

    Doğru Olan Bencilliğin Kuralları

    Bencillik olmasa buraya dünya değil cennet derdik zaten..
  5. R

    Kapitalist ahlak?!

    kapitalizmin en güzel zaaflarını bi o kadar güzel göstermişsin walla bu anlattıklarını anlamak istemeyenler yönetiyo bu dünyayı sorun orda..Tebrik ederim..
  6. R

    Çelişki

    hayatın oluşumu çelişki zaten..her etkinin bi tepkisi olması gibi..Her yerde bi çelişki zaten.Çelişkileri çözen bence hayatı hatta gerçek olan herşeyi çözmüş demektir.
  7. R

    Toplum ve Etik

    Benim düşüncem etiğin din gibi sadece insan hayatını düzenlemek amacıyla kullanıldığıdır.E insan kendi anatomisini fln bilmeyince de sadece ne yapılınca güzel sonuçlar veriyosa (dinin de etkisiyle)onu etik kavramına uygun demiş.Sadece empati yoluyla oluşan bi kavram da anca bu kadar oluyo...
  8. R

    Sessiz Kalmak

    Kendi kendine yetmektir bence sessizlik.İçinin aslında dışarıdan daha harika bi yer olduğunu keşfetmektir.Susunca kendini bişey sanalar olyo ama..kimin umrunda!Bence boşver böyle kalsın...
  9. R

    Asosyallik

    En kısası özü Fuhrer'in tanımı bence.Küçük bi savunma mekanizması insanın.Ama böylesine bi kavramın da kişiden kişiye değişebilmesi daha önemli sanki..(ya bu arada içmeden de bazı şeylere kafa basmıyo ki)
  10. R

    İnternetten Alışveriş

    Y dolandırırlar die tırsmasam kullanacamda cesaret edemio insan..
  11. R

    Piyanist

    Cidden ya nazilerin o beyinsizliğini en iyi anlatan film bence...
  12. R

    Scrubs

    ewet yaf süper bişiy...
  13. R

    Çizgi Filmler

    SouthPark felan güzel izlerim ama Şerefsiz tavşan(Bugs Bunny)ın yeri bi başka ya..
  14. R

    Marxizm Üzerine...

    Stalin Aslında stalin ne kadar bi diktatör olsada stalin o diktatörlüğü yapmasa o muhalafetle sosyalizm asla gelişemezdi.Tamam onun bu hali şimdiki sosyalizme bi muhalefet doğursada bence haklıydı..
Geri
Üst