AristO kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Türkiye'de Paypal Kullanmanın Yolu

    Paypal Türkiye'den çekildiği için bunu kulllanamıyoruz. Ancak, yurtdışından alışveriş için bazı yerlerde sadece Paypal geçiyor. Bu durumda, nasıl alış veriş yapabilirim? Bir şekilde Paypal ile almanın yolu var mıdır?
  2. A

    Kayıt Için Gitar Jakı Önerisi?

    Kayıtta kullanabileceğim dip gürültüsü az, kaliteli bir gitar jakı alacağım ne önerirsiniz? Bütçe 50 TL'dir.
  3. A

    Strat'a Köprü Için Humbucker Manyetik Tavsiyesi

    Evet bendeki American Standart S1 olayi yok. Peki sound nasildi? Ben Petrucci tonlarini ariyorum aslinda fabrika cikisi mantetiklere nazaran sound da bariz bir guc, hacim, kalite artisi oldu mu?
  4. A

    Strat'a Köprü Için Humbucker Manyetik Tavsiyesi

    Bende de Strat HSS Maple fingerboard gitar var. Köprüdeki manyetiği Dimarzio Crunch Lap DP228 takmayı düşünüyorum ancak bu manyetiğin çıkışı çok yüksek. Şimdi mesajını okuyunca şaşırdım. Sen sap ve orta manyetiği değiştirdin mi? Eğer değiştirmedin ise Cunch Lap ile diğer manyetiklerin ses...
  5. A

    Ezdrummer Mac Kurulumunda Hata

    Aynen öyleymiş vdkpln, Sorunu çözdüm, hedef dizindeki dosyanın only read kısmını read&Write yaptım sorunsuz kuruldu. Başka birşey yüklerken sorun çıkartmamasına rağmen bunda hata vermesi ilginç birşey tabi :confused:
  6. A

    Ezdrummer Mac Kurulumunda Hata

    Arkadaşlar MAC Lion 10.7.2 sisteme Toontrack EzDrummer kurarken bir hata ile karşılaşıyorum. Önerileriniz nelerdir acaba? Hatanın görüntüsü şöyle:
  7. A

    Bilgisayarda Mavi Ekran Uyarısı

    Arkadaşlar bilgisayarımı aldığımdan beri hergün en az 1 kere mavi ekran hatası veriyor ve makinem kapanıp tekrar açılıyor. Hatayı tam olarak anlayamadım ne olabilir?
  8. A

    Beşinci Renk (Progressive Rock)

    Beşinci Renk’in temelleri 1997 yılında Umut ve Okay’ın kurduğu “The Killers” adlı grup ile atıldı. 1998’de üniversite öğrenimi için İstanbul’a gelen ikili müzik çalışmalarına “Deja-Vu” adlı bir cover grubu kurarak devam etti. 1998 - 2002 yılları arasında “Deja-Vu” adıyla birçok canlı performans...
  9. A

    mydukkan

    Bende geçen tel aldım %2 lik indirim hdeye etti. Merak ediyorum bu indirim oranı kaça kadar yükselip sabit kalıyor. Ya da öyle birşey var mı? Şimdi ileride 2-3 takım tel daha alsam %5'e ulaşır mı?
  10. A

    GuitarPro'da Nota Yazmak

    Olayı çözdüm. Guitarpro 4.0 de yokmuş bu özellik. 5.0 da varmış :)
  11. A

    GuitarPro'da Nota Yazmak

    Valla yukardaki bütün seçenekleri tek tek tıkladım ama olmuyor. Notanın yanında illa tab da çıkıyor. Çıldıracam yaa...
  12. A

    GuitarPro'da Nota Yazmak

    Merhaba gitar-pro 4 kullanıyorum. Standart nota ile bir şarkı yazdım ama üstte tab şekli de duruyor. Ben sadece standart nota hali olsun istiyorum. Bu mümkün değil mi? İlla ikisi beraber mi oluyor? Please yardım
  13. A

    U.S Robotics şifre koyma

    Yakın zamanda U.S robotics 9110 modem aldım. Kablosuz kullanıyorum. Başkalarının bağlantıma girmemesi için nasıl şifre koyabilirim?
  14. A

    LCD ve CRT Farkı Nedir?

    Arkadaşlar LCD lerin çok pahalı olduğu bir durumda almakla almamak arasında kararsız kaldım da. Aralarındaki teknik bakımdan avantaj ve dezavantajları ayrıntılı olarak bilen varsa yazabilir mi?
  15. A

    Midi klavye öneren var mı?

    Slm. 200$ a kadar 5 oktav iyi bir midi klavye bilen var mı? cubase de vsti leri çalmak için kullanabileceğim tarz birşey arıyorum. Ne önerirsiniz?
Geri
Üst