xainada kullanıcısının son içeriği

  1. X

    Fırtına [Metal - Ank]

    16 kasımda buda olcakmışım oley oley oley!:D tarih değişmiş gerçi ama olsun. sonunda izliycem. rak on meeen yeee! :twisted:
  2. X

    Fırtına [Metal - Ank]

    cantunun bana doğum günü hediyesiii! :D gelmeye çalışıcam. orda olamayacak olursam da iyi şanslar canlarım ;)
  3. X

    Fırtına [Metal - Ank]

    ayıpsın olcim kacırırmıyım hic :D video falan ama olsun sonucta konser sonunda "konser manyaktı!" demeyen bi kisi bile olmıcaktır eminim :wink:
  4. X

    Fırtına [Metal - Ank]

    fırtınaya konserinde iyi şanslar :D logo da çok hoş olmuş :wink:
  5. X

    Fırtına [Metal - Ank]

    teşekkürler cantu ama sevgili olmayınca bu gün pek bi işe yaramıyo malesef :D resim hoşmuş ama.. biz de "fanlarınız" olarak fırtınanın geçmiş sevgililer gününü kutluyoruz :wink:
  6. X

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    evet o reklam gerçekten komik :D ama çocuğun olay mahallinden kaçışı daha bi komik :D
  7. X

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    az önce yine denk geldim de akbank reklamı süper ya 19 mayıs gösterileri gibi olmuş :D
  8. X

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    her türlü abes sloganı olan içecek reklamları sinir sebebidir... "ışığını yansıt" vs vs.. ayrıca içiyosun ortalık değişiyo, kumlara atlıyosun deniz oluyo fln... ama yine de basket sahası havuz olan sprite reklamı ve müziği güzeldi :D
  9. X

    Animasyon Filmler

    kesinlikle katılıyorum yalnız o film "neşeli ayaklar"dı. :wink: neşeli ayaklardan sonra en çok beğendiğim animasyonlar shrek serisi ve buz devri I-II olmuştur keşke buz devrinin bir üçüncüsü çekilse :( death note benm pek hoşuma gitmedi açıkçası. ama d.n angel'ı seyrederken bazı sahnelerde...
  10. X

    American Pie

    4. filmde stifler ın kardeşinin maceraları konu alınıyordu. serinin diğer filmleriyle pek bi alakası olmasa da eğlenceli bi film. sevgiler...
  11. X

    Barda

    yaş sınırlaması tamam da 18 biraz fazla olmuş. nejat işlerin oyunculuğu gayet iyi ama filmin tamamı göz önüne alınırsa çok da önerilicek bi film değil bence..
  12. X

    Çizgi Filmler

    çizgi film dedinmi tek bi cevap var: spongebob :D
  13. X

    Cevapsız Arama

    lanetli objelere kafayı takan bi millet kasetler, telefonlar, ayakkabılar, evler... biraz daha realistik yaklaşsalar olaylara daha iyi olucak
  14. X

    Saklambaç - Hide and Seek

    Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
  15. X

    Fırtına [Metal - Ank]

    orda olmasam da basarılar arkadaslar sizi iLerde cok ii yerlerde görüces emnm bundan. :D fırsat olrsa uzak bi tarh olsa da nisanda izlemeye gelicem :wink: cantu sizin demolar uçmuş http://firtina.rockmekan.com a fln koyucakmsn?
Geri
Üst