McMannes kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Frekans (Pop-Rock) - Izmir

    dün de müthiş bir geceydii çok seviyoruz sizi :lol: iyi müzik ve müzisyenler her zaman dinlenir! "dipnot: Ben tanerin arkadaşı bu arada güzel insan çağlar :) herşey için teşekkürler :wink: müzikle kalın :!: bu arada o ışın kılıcı taaa en arkadan sahneye kadar çıktı ya helal olsun :lol:
  2. M

    Frekans (Pop-Rock) - Izmir

    Amatör Gruplar başlığının altında ne işi war bu grubun! Bu grubu izmirde piyasada çalan diğer gruplarla karşılaştırmayalım! Son haliyle müthiş bir grup olmuş! Cuma ve Cumartesi gecesinin tek lideri bence.. Saçma sapan şeyler değil söylediklerim ve sonuna kadar hak eden müzisyenler! Alt yapınız...
  3. M

    Özlem Tekin

    sildim
  4. M

    Özlem Tekin

    sildim kaldırabilirsin
  5. M

    Özlem Tekin

    Ooze Rock Fest. 7.Mart'07 1.Gün Biletimi Satıyorum sildim kaldırabilirsin
  6. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    alive dağılmamış denilio ama sadece isim olarak dewam edio.. alıştığımız kadronun gitmesi kötü olmuş. yeni arkadaşlara başarılar.. gidip dinleyen dostlarada iyi eğlenceler..
  7. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    aynen...oraya justin dinlemeye gelen kaş kişi war tartışılır! çalınan parçaları kaç kişi dinliyoo... ha evde takılmışsın açmışsın salak salak pop dinliyorsun ha biosda pop çalıo.. forum dışı gelenler de zaten rock ile alakası olan insanlar değil..ama çoğunluk biosda.. arada da rock severler war...
  8. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    ortamda popçu kesim hakim olduğundan bizde onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz..çalınan şarkıların kalitesi değil bizi oraya çeken grubun kaliteli olmasından dolayı dinlemeye gidiyoruz! ağırlıklı pop yapmaları diiiimm bari "yoksa bi kaç kaliteli parçalarda çalmıyolar değil hanii :)" normaldir...
  9. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    aynen ööle!
  10. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    alsancak pop mekanı:) gelin bornovaya çalın istediğiniz gibi yaa :lol: :lol:
  11. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    kulise çıkan kızlardan sadece birini görmüşsün die birşey söylesem noolur acabaa :lol: ya nezmndr dinleyemiyoruz..en kısa zamanda gelicez tekrardan.. sizi izlemek hem öğretici hemde eğlendirici birşey 8) görüşürz..
  12. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    çağların sevgilisi war yaaa arada bi gelio programa görüyoruz bazen seside güzel onu biliyorumm neydi adı yaa sanırım ibanez miydii :lol: :lol:
  13. M

    repertoire dogs

    arkadaşlar konserde görüşmek üzere başarılar... afişi koydum diğer arkadaşlar için..
  14. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    hahaha:) ya ben yeni öğrendim hepinizin evli olduğunu ya... walla şaşırdm bianda ööle okuyunca.. neyse konuşuruz daha sonra hayırlı olsun dostlar ya:)
  15. M

    Alive (Pop-Rock) - İzmir

    :elsallaa aydok bizim aydok mu yaniii.. hocam hoşgeldin biraz geç oldu ama olsunn 8) "tekrar verelim http://img417.imageshack.us/img417/3713/alive3cp.jpg "
Geri
Üst