princessofrain kullanıcısının son içeriği

  1. P

    MFÖ

    ya grup olarak iyiler ama ben özkan ı hiç beğenmiyorum oyunculukta(yeter annem-gora) filan iyi ama mesela olduramadım şarkısını sevmedim.ama mfö olarak çok iyiler
  2. P

    Gökhan Semiz (Grup Vitamin)

    öldüğünde ve grup dağıldığında küçüktüm ama babam kasetlerini buldu bana birtek yedigün reklamlarında oynadıklarını hatırlıyorum şarkı sözleri acaip güzel ve komik.bu kadar seveni olduğuna göre mutlaka iyi bir insanmış.toprağı bol olsun.
  3. P

    Erkin Koray

    günlere bakrasın katı katı üzerine çekersin perde yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde? öyle birr geçer zaman ki.. süper.
  4. P

    Özlem Tekin

    ya sonuçta bu öyle pek muhalefet edilecek birşey de değil?şebnem seven şebnem dinler ,özlem seven özlem dinler ;(bnm gibi olanlar) yani ikisinide sevenler ikisinide dinler.onun sesi daha iyi bunun tarzı onun tarzını döver(!) filan demeye gerek yok.zevkler tartışılmaz.
  5. P

    Direc-t

    gitarı kırıcağına bana ver diilmi yani ıx cı cıx kınadık burdan hep beraber o gitarı sadece rüyalarında görenlerde var..
  6. P

    Direc-t

    ya bi insan nasıl öyle gıcırdayabilir 'oo yeeeeeeaaawwww' süper ya! bayılıorum .rus kozmonotları şarkısının başında derin bi nefes almam gerekio ama süper ;) tarzları çook şirin!
  7. P

    Nev

    zor şarkısıyla tanıdım acaip bir zamanlamaydı.. yeni albümü çok güzel para bulduum an almayı planlıorum;P
  8. P

    Özlem Tekin

    bi insan oyunculuk yaptı diye bu şekilde konuşmak(-o diziden bu diziye savrulmak- şeklinde konuşmak) bence çok yanlış.bi insanın tek bi mesleği tek bi ilgi alanı tek bi yeteneği olabilir ama bunun ta terside olabilir?özlem tekin rock müzik yapmıyor? nasıl yani sizce pop mu yapıyor? farklı tarzı...
  9. P

    Teoman

    teoman şebnem bence çok iyi bir ikili.keşke ikisinin (bütün şarkıları beraber söylendiği) bir albümleri olsa.. 1 sn bile beklemezdim almak için..
  10. P

    Pamela Spence

    birşeyler yapılmaya çalışılmış ama olmamış gibi sanki.. şarkılarının sözleri bana saçma geldi ama bildiğimiz pamela işte(yanlış anlamayın bu kesinlikle bir aşağılama değil! onun tarzı böyle yani.)bence kendisinin yaptığı müzik rock diilde pop-rock a daha yakın..(şahsi düşüncelerim)
  11. P

    Gripin'

    ben gripini kısa süre önce dream tv de karışmasın kimseler klibini izleyince ilk defa tanıdım.müzik gerçekten çok hoş ve sözler çok anlamlı.bence gayet iyi aynen devam..
Geri
Üst