-maNga_ruleZz- kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Gripin'

    kesinlikle mükemmeldi izmir performansı.. elalem'in başındaki o olay çok hoş olmuş.. bi de bi de.. ne desem ki.. : süper süper süper! :)
  2. M

    Gripin'

    :) evet benim de bilet konusunda bildiğim tek şey 5 roko yiyenin girebildiği:)) olmazsa sen başla.. son günde çok yemek zorunda kalıp da sesin falan gitmesin;)
  3. M

    Gripin'

    demiş birol.. e zaten bilindiği üzere bu konserler "rokofest" kapsamında gerçekleşiyo:) birol da azıcık bilirkişi sayılır hani;p
  4. M

    Gripin'

    rica ederiz efendim ne demek.. :p kolay mı sizin gibi iyi insanlara raslamak bu piyasada..:) evet gripin II yi heyecanla bekliyoruz, kolaylar gelsin ve çabuk da gelsin ama.. rokofest yarın başlıyomuş.. hadi bakalım.. güzel bi turne olucak.. süper süper! :) gripin +1lerden de sevgiler ve...
  5. M

    Gripin'

    kesinlikle ya:) ve asıl güzel olan tamamen farklı bi ton falan var sesinde.. ama sesini en güzel gösterdiği şarkı bence "karışmasın kimseler".. tabi akustikte değil; onda bütün şarkılarda konuşturmuş sesini birol :)
  6. M

    Gripin'

    yaa keşke gelebilsem yaa.. uff:( yazokulum var.. ama bi fakülteme geçiyim şu hazırlığı geçip.. her odtü çim amfi konserine gelicem;)
  7. M

    Gripin'

    al bence o zaman ;) fazlasıyla değer!
  8. M

    Gripin'

    :) arkadaş süper ya.. ben de aynen o şekilde maNga'nın albümde olmayan bi şarkısını dinledim.. tadı bi başka oluyo:) benim arşivime konser gidişi girmişti.. iyiki de girmiş.. o gün gripin oldum ben de:)
  9. M

    Gripin'

    ya şöyle çim amfide güzel bi üniversite ortamında gripin'i canlı canlı ne zaman izlicem ben ya:) hep sahne hep bar aa:))
  10. M

    Gripin'

    rica ederim.. ne demek:) boşver de kalite parçadır.. evren'in eseri:) ama bir şey dikkatimi çekti sende şarkılar track diye geçiyosa bir korsan durumu söz konusu sanırım.. bir kere tekrarlıyorum: KORSANa HAYIRR!! *akustik kaydını da tavsiye ederim.. girişindeki gitar süper..
  11. M

    Gripin'

    bence de "karışmasın kimseler"dir o dediğin.. süper parça yaa:) sözler şöyle mi?: sen meleğim hiç durmadan ağlardın niye?? gitme demedim bağlanmaktan korkarsın diye can yeleğim karışmasın kimseler bize!!
  12. M

    Gripin'

    albümü mü kastettin yoksa şarkı olarak boşver'i mi merak ettim bak:)
  13. M

    Gripin'

    aldım listeye:) baya bi yoğun kolay gelsin walla:) süper bi konserler dizisi geliyo.. süper!!:p
  14. M

    Gripin'

    onu bilmiyorum ama çok farklı, alıp götüren bir sesi olduğu kesin.. :)
  15. M

    Gripin'

    + değişik müzik enstrümanları da kullanıldı.. gidemedim ama bence de mükemmeldi:)
Geri
Üst