Frosty kullanıcısının son içeriği

  1. Frosty

    Star Wars

    O deli bir olay ya Luke'un darkside a geçmesi..Koca evrende kimse iradeli çıkmadı bir kaç kişi haricinde demek :)
  2. Frosty

    Soul Sacrifice

    Albümü bugün aldım,beklediğimden çok daha kaliteli çıktı her açıdan.Helal olsun vallahi,destek olmalıyız böyle gruplara.Daha önce heryerde adını duydum ama izlemek hiç nasip olmamıştı,çok sevdim grubun soundunu :)
  3. Frosty

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Bariz var bence,yani çokta Kore ibanez denemedim ama denediklerim bendeki Japondan (prestige s 1625) daha kötüydü,Japon herzaman için daha iyidir.
  4. Frosty

    Crossfire

    Albümü ben de aldım.Çok fazla dinleyemedim,ama dinlediğim kadarıyla güzel.Comma dan sonra başka bir tr grubu beni tatmin edememişti,ama Crossfire farklı çıktı :)
  5. Frosty

    Metaroth

    Kayıt çok iyi.Gitarlar ve davullar süper.Fakat o vokal yok mu o vokaal :) Hiç hoşuma gitmedi vokaller,ama yine de çok hoş bir grup.Desteği hakediyorlar.
  6. Frosty

    G.O.R.A.

    Türk filmini türkten başka kimse anlamaz kardeşim :) Film güzeldi,ama reklam kullanmalarına kıl oldum.
  7. Frosty

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Arkadaşlar 2. bi gitar almayı düşünüyorumda.Kafamda L.T.D lerin Viperları vardı,herkes başka birşey diyor.Birisi kötü diyor,birisi iyi diyor kime güveneceğime şaşırdım.Birde Les paul gothic düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz ? Hem clean tonlarda,hemde distortionda iyi iş yapabilecek birşey...
  8. Frosty

    Anime - Manga Konusma Alanı

    Bir ara arkadaşımın gazıyla başladım şimdi pek ilgilenmiyorum ama yinede güzeldir.Evangelion,vampire hunter d,cowboy bebap,birşeyler daha izlemiştim ama unuttum şimdi. Güzeldir anime seyredin :) Galiba artık orjinal vcd lerini sürceklermiş tıpkı orjinal vcd filmleri gibi
  9. Frosty

    Star Wars

    Ne tişörtü bu bakayım eğer ortada star wars tişörtü gibi bir olay varsa bende isterim !! :)
  10. Frosty

    Kemik

    Ben elimden geldiğince alıyorum kemik dergisini :) En sevdiğim bölümün adını hatırlamıyorum ama kahramanı bir binada çalışan temizlikçiydi şansız bir herifti önemli şeyleri kaybediyordu sonra olaylar patlak veriyordu euhaue manyak bişeydi yahu :)
  11. Frosty

    Çizgi Romanlar

    Action figürleri süper ya param oldukça alıyorum.Zaten Todd Mcfarlane aşmış ya oyunları hariç herşeyini seviyorum.
  12. Frosty

    Çizgi Romanlar

    Ya o film (spawn) mükemmeldi ama bir anda çat diye bitti ne olduğunu anlamadım.Bir yerde vcd sini bulsam alacam bidaha izleyecem.
  13. Frosty

    Türk Filmleri

    İyidir Türk filmleri severiz.Özellikle Eşkiya sağlamdır...
  14. Frosty

    Çizgi Romanlar

    Çizgiroman hastasıyımdır fakat teksas tommiks falan bunlara saygım sonsuzdur ama sevmem o tarzları.Özellikle marvel evreniyle ilgilenirim,spawna taparım. Bu arada yurtdışında "Dark Horse Comics"in çıkardığı conan burdada lal kitap tarafından çıkmaya başladı.Daha ilk sayısı geçen gün geldi...
  15. Frosty

    Truva - Trojan War

    Orlando blooma zaten feci kıl olurdum.Bu rolüyle daha bir kıl kaptım. Ah Hector baba adamdı be harbiden hiç haketmediği şeylerle karşılaştı. Filmde en çok sevdiğim karakter Hector,ardındanda Agamemnon'un (yanlışmı yazdım) kardeşiydi
Geri
Üst