bauglir kullanıcısının son içeriği

  1. bauglir

    D-G-C-F-A-D Akord düzeni

    013 le bitmiyor, o sırf en alt tel. sonucta diğer tellerin de kalınlıklarına bakmak lazım bence light heavye bakmaktansa. 9-42 var 9-46 var vs.2 tane telin kutuyu yan yana koyup arkasından tel kalınlıklarından karşılaştırılabilir.
  2. bauglir

    D-G-C-F-A-D Akord düzeni

    ayrıca soran arkadasta rr3 varmış, bende de ke3 var aynı köprüleri. arkaya yay vs takmak gerekmiyor.ama B ,A# fln da floyd rose lu gitarlar icin fazla düşük(şahsi görüşüm).C güzel işte, bugün yarın alcam bi 12-52 yapcam ben de.
  3. bauglir

    D-G-C-F-A-D Akord düzeni

    Dye almakta bi sorun olmaz, floyd rose ile bi problem yaratmaz.ama kalın tel gerekli, standart 9-42 tellerle cok gevşek olur, çalınmaz güzel. ben D icin 11-49 11-50 tarzı şeyler kullanmıştım gecen yaz, C icin ise 12-52 vardı, hoştu:) ama her tel kalınlığı ve akord değişiminden sonra yeniden...
  4. bauglir

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    bu da benim ke3 kelly. tb6 ve sh2n var üstünde. cayır cayır :twisted:
  5. bauglir

    gümrük mevzuatı ile ilgili tüm sorularınızı sorabilirsiniz

    peki avrupada gümrük sistemi nasıl işliyor? yani benim abdden sipariş verdiğim bir gitarı avrupadaki bi tanıdığıma göndertmek istemem durumunda, orada ayrıca gümrük vergileri var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  6. bauglir

    Pod xt & xt live

    beyler çanta işini nasıl çözdünüz siz? izmirde uygun bi çanta kılıf bişey bulabilceğim yer neresidir? maliyeti nedir?
  7. bauglir

    jackson randy rhoads seçimi :)

    kellymde de merak etmişimdir onu hep, dengeli şu an.
  8. bauglir

    Pitch shift için iki processoru aynı anda kullanmak

    peki octaver tarzı bişeyden farkı ne?
  9. bauglir

    Akustik Gitarlar

    akustikten hic anlamayan bir insan olarak soruyorum, -alınırken dikkat edilecek özellikler neler? (sesinin güzelliği denebilir tabi denerken ama netten araştırma falan evresinde için, ağaç, köprü vs.) -elektro akustiklerdeki elektroniklerde iyi markalar, özellikler vs neler?
  10. bauglir

    Pod xt & xt live

    hep cok cazır cazır(cayır cayır diil:)) geldi bana, sevemedim bi türlü nedense. sorun bende o zaman heralde uğraşıyım biraz daha..
  11. bauglir

    Pitch shift için iki processoru aynı anda kullanmak

    benderden ne farkı var pitch shifterin?
  12. bauglir

    Pod xt & xt live

    xtl dekiyle 2.0 daki rectifer tonu bambaşka, 2.0 daki gayet güzeldi, xtldeki ise berbat bence. mesalardan biriyle düzgün ton yazabilmiş olan bi xt/xtl kullanıcısı o tonu gönderebilir mi , merak ediyorum gerçekten..
  13. bauglir

    Charvel / Jackson Başlığı

    bir ke3 kullancısı olarak, o seviyede bi gitara bence skull finish gereksiz bi harcama olur, cok değiştiriyo fiyatı cünkü. hani desen sl1 e falan tamam da , ke3ün üstüne skullun da fiyatını ekleyince daha üst gitar alma şansın var.
  14. bauglir

    Charvel / Jackson Başlığı

    o sorun büyük ölçüde askı yerini değiştirerek çözülebiliyor. en azıdan benim ke3te oldu:) sap tarafındaki değil diğer askı vidasını çıkartıp floyd rose un arka kapağındaki üst vida yerlerinden birine taktığında cok cok daha rahatlıyo ayakta çalmak. diğer türlü baya zor ke3te..
  15. bauglir

    Pod xt & xt live

    podxtlive deki mesa tonunu zerrece kullanamadım.. pod2deki cillop gibiyidi, ama xtl deki cazur cuzur:D anlatamıyom ama cok kötü geldi... kullanabilen var mı?
Geri
Üst