greenapple kullanıcısının son içeriği

  1. G

    Redhanded

    herkese selam!!bende bir izlemeye gelebilsem ne güzel olucak:)öptüm hepinizi....
  2. G

    Redhanded

    tek kelimeyle:süper!başarılar redhanded:)
  3. G

    ZıwanA (Alternatif) - Bursa

    ne kara listesi yau?olm diil bi kere 8) neyse....
  4. G

    ZıwanA (Alternatif) - Bursa

    bu cumartesi çaçaron war mı? 8)
  5. G

    Hot Sauce

    mirac abiyi tekrar sahnede görmekten cok mutlu olacagız,dinlemeye geliriz artık. :roll:
  6. G

    Redhanded

    sizi 2 kere izleme fırsatı bulmuştum ve beğenmiştim,piyasadaki çoğu gruptan çok daha iyisiniz,umarım sahneye çıkmama planınız kısa sürer,görüşmek üzere..
  7. G

    Altısekiz (Rock) - Ankara

    3 cumadır garage a gidiyorum biraz eğleneyim diye,ama sayenizde çok sıkılıyorum 8O ,şu repertuarda bir değişiklik yapsanız iyi olur bence,bir de grubun vizyon sorunu var gibi,bunun üstüne biraz düşebilirsiniz ve bassçınız çok durgun sadece çalıp gidiyim artık der gibi sahnede,görebildiklerim...
  8. G

    Redhanded

    tüm grup elemanlarına slmlar,kutlarım hepinizi,cuma çok iyiydiniz.bu arada başka bir yerde çıkmayı düşünüyormusunuz?görüşmek üzere.
  9. G

    Redhanded

    slm! slm,bi cuma hot saucedan önce bir iki şarkınızı dinlemiştim,eleştiri yapabilecek kadar dinlemesemde bayağı iyi görünüyordunuz,eğlenceliydi aynı zamanda,bugün bi işim olmazsa sizi de izlemek istiyorum,görüşmek üzere,kolay gelsin.
  10. G

    Hot Sauce

    slmlar,sizi geçen cuma dummyde dinledim ve çok beğendim.sahnedeki enerjinizi insanlara yansıtmayı çok iyi biliyorsunuz.vokalin sesi gerçekten çok iyi,tarzınız fluya benziyor ama vokalin sahne performansı çok daha iyi,eminim çok daha iyi ve tanınmış bi grub olacaksınız. :lol:
Geri
Üst