mrah kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    Hadi yaw! Ne zaman yedin be! Ben yokken evde götürün siz bakiim çeşitli lezzetleri :D Şikayet edicem seni ablana :P
  2. M

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    Ama o Ruffles reklamındaki köfteler, cızbızlar dururken de patates cipsi yemek ayrı bir salaklık ister :P :D
  3. M

    Altısekiz (Rock) - Ankara

    2 program izledim ben koraylı şekilde. Yakışmış bayaa yanlız bas kayboluyor ya arkada. Koray'ın ne vurduğu duymakta zorlandım nedense: )) Belki Garage'ın ses sisteminin azizliğidir: )) Saygılar..
  4. M

    Feminizm

    Eyvallah bacım :wink: :P Saygılar..
  5. M

    Feminizm

    Bir kaç çirkin kadının, erkekler onlarla ilgilenmeyince ortaya attıkları bir düşünce akımı. Şaka ya şaka: )) Fleez ile estella saldırır mazallah sonra bana: )) Saygılar..
  6. M

    Reenkarnasyon

    Ben inanmıyorum. Bana bu konu; ölümden korkan, canına fazlaca düşkün birileri tarafından kendilerini avutmak için ortaya atılmış gibi geliyor. Şu seans olaylarından sonra milletin önceki hayatını anlatması içinse; hipnotize eden elemanın seans öncesi hastaya yaptığı telkinlerden ya da bu olaya...
  7. M

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    Aynen ya yunus'u da hiç sevmem zaten, bir de dj teyze eksikti. Onu da adapte etmişler ortamlara: ))
  8. M

    Çalar Saat

    Vala aşkım Feeling sayesinde dinlemeden fan :P olayına girdim ya :D Feeling 'im anlata anlata bitiremedi bana sizi. İzmir'e geldiğimizde ilk işimiz sizi dinlemek olcak :D Hepinize kolay gelsin..
  9. M

    Altısekiz (Rock) - Ankara

    Re: altısekiz Eyvallah usta. Yine milli maç olayı var bugün de: )) Ama pazartesinden itibaren üniversite kayıtları başlıyo: ) Dolar taşar sahneniz. Kolay gelsin..
  10. M

    Metal Fırtına

    Usta benim demek istediğim şu idi; bakkal osman amcadan, manav hilmi abiye, terzi nebahat teyzeye kadar genelde kitap okumadığına inanılan bazı kesimlerin bile okuduğu bir kitap bu. İfade edememişim yaw kendimi: )) Herkese Saygılar..
  11. M

    Metal Fırtına

    O zaman pardon usta ya: )) Eyvallah uyarın için: )) Herkese Saygılar..
  12. M

    Metal Fırtına

    Herhalde "bu yıl en çok satılan kitaplar listesinde 1 numara"* olmazdı(satılan bir ton korsan basımı hariç), o kadar paranoyak olsa bile sana göre: )) Demek lazımmış vatandaşa bu tür kitap. Zaten okuma oranının sıfıra yakın olduğu bir ülkede insanların hiç olmasa bir kitabı alıp okumaları harika...
  13. M

    Altısekiz (Rock) - Ankara

    Selamlar.Usta çarşamba şener, c.tesi koray olcak diyosun. Nereye kadar yürür ki böyle? Bir de şener'in başka bir grupla çıkma olayımı var yoksa? Herkese Saygılar.. PS: Bu arada c.tesi garage programı "rakı roka" ve milli maç darbesi altındaydı:) 30-40 kişi vardı ya..
  14. M

    Kırmızı Bülten (Rock) - Ankara

    Hadi hayırlısı olum. Bekliyom bakalım: ))
  15. M

    Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

    Abi sprite reklamı süpper ya! Antalya Aquapark'ta yapmayı denedim reklamda ki geriye kıvrılıp öne balıklama dalış hareketini, kafayı kırıyodum: )) Bir de şu mustafalar için olan rodeo reklamı iyi olmuş ya! Elemanın kavanozu açtıktan sonraki cool tavrı güzel oturmuş: )) Herkese Saygılar..
Geri
Üst