Knife-Party kullanıcısının son içeriği

  1. K

    İyi Gitaristin Tanımı?

    hız,melodi ve teknik açısından bence en iyi gitarist jason beckerdi..altitudes gibi mükemmel bir eserde hepsi mevcut :)
  2. K

    gitarı amacından saptırmak

    gitardaki floyd rose ile cross motor sesi çıkarıyorum :)
  3. K

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    siyah aldım be batuhan herifler 2 ayda getiriyo :(
  4. K

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    death-lead ben dün gidip kıvılcımdan dimarzio evo aldım yani fazla kullanmadım ama ii manyetiktir eğer solo ağırlıklıysan evo ile herşeyi yaparsın ama ritimde ii olsa bile genede diğer manyetikler kadar ii deil..tam bir solo manyetiği yani...
  5. K

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    paul gilbertin neckte kullandığı manyetik ne acaba birde neck e air norton nasıl gider ?? aradağım tonlar açıkcası neck te sololar için çok ii ve duygulu yer yer keskin olmalı evo mu yani :) ??
  6. K

    gitarımın klavyesinin rengi soldu ne yapabilirim?

    bence en iyisi çok çok tecrübeli birisine yaptırda güme gitme daha yararlı olur...
  7. K

    Akustik gitarda bare basmak

    bende yeni bir akustik aldım akor basarken tam basamıyorum kafaı yicem elektroda gayet rahat basıyorum ama akustikte basamıyorum...
  8. K

    MesWa elektro gitar...

    fark etmez mi ? eder tabikide herşeyi farklıdır kesinlikle 1000 de 1 i bile etmez bu gitar boşuna böyle gitarlar almayın ...
  9. K

    ESP den estetik bi çalışma

    bence bilindik şekiller dışındaki böyle orman baltası yok kalkan filan çok saçma beni esp den soğutuyor resmen esp mll filan varken böyle şeyler gereksiz bence :S
  10. K

    Ibanez RG ve RG Prestige

    hayır prestige normal seriye göre daha iyi..yeni ibanezlerde japon lar prestige..normal rg ler kore oluyor bilidğim kadarıyla ama bir istisna var prestige olan kore üretimi olan sa2020 var...eskiden üretilen 1570 le yeni prestige den bahsediyorsun anatolia abi sen..
  11. K

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    haha bu arada x2n+evo yu unutmuşum ya nasıl unuttuysam olmaz bunsuz :)
  12. K

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    bence dimarzio olucaksa evo+paf pro x2n+paf pro x2n+tone zone evo+tone zone tone zone+paf pro güzel olur diye düşünüyorum :) edit:Humbucker from Hell unutulmamalı arkadaşlar strat tonu verebiliyormuş sanırım sağlam birşey yumuşak olur :)
  13. K

    Distortion Sınıfları

    ya pi_air abicim deli misin ? 2004 ün konusuna neden cevap atarsın ??? bence forumda fazla duramayacaksın hata yapıyorsun.. tarihlere bakta at..
  14. K

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    pi_air_1907 pedal almadan önce Forum Kurallarını okumanı tavsiye derim burası gitar ve ekipmanı bölümü pedal ve proccesör bölümü deil diğer tarafa atmışsın burayada sadece orayı kullanmanı tavsiye derim :wink:
  15. K

    Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

    türkiyede pod xt live in 2.elleri kaça biliyor musunuz ? almayı düşünüyorumda....türk olarak kurban,demir demirkan,çilekeş yabancıda sert şeyler çalıyorum ton olarka yakalama şansım var mı çilekeş ve kurban özellikle ??
Geri
Üst