zaz kullanıcısının son içeriği

  1. zaz

    Sae Stüdyolarında Ücretsiz Kayıt Fırsatı!

    Merhabalar, SAE Institute İstanbul'da Audio Engineering alanında eğitim almaktayım.Uluslararası standartta müziğini kaydetmek isteyen gruplara şöyle bir teklifim olacaktır; Eğer halihazırda bir grubunuz var ise, son derece kapsamlı olan SAE kayıt stüdyolarında şarkınızı hiçbir ücret ödemeden...
  2. zaz

    İlk gitarınız

    ilk klasik gitar almıştım campbell :) ondan sonra ilk elektro gitarımda izmirde üretilen 3. el bir vic marka gitardı :) şu an perdesiz bir gitar ama şunu söyliyeyim klavyesi şimdiki rg3120 gitarımınkinden güzel diyebilirm :) pert oldu sonra..
  3. zaz

    Pod xt & xt live

    :x
  4. zaz

    Pod xt & xt live

    pedalın üstünde çıkıyormuş gibi yap, yani sert vurup çekme, yüklen wah ışığı yanar hemen..
  5. zaz

    Pod xt & xt live

    yokmu yardımcı olabilicek kimse?
  6. zaz

    Pod xt & xt live

    arkadaşlar pod xt live ın yanına bi boss ac-2 eklicem akustik soundu almak için..yanlız gitarı sadece ac-2 ile bağlayınca aldığım tonu gitar-podxtlive-ac2 şeklinde takınca alamıyorum.yani xtlive, ac 2 devreye girince devreden çıkmazmı? sonuçta efektleri karışıyor.Yardımcı olursanız sevinirim
  7. zaz

    albüm kayıt aşamaları

    bölümün nedir dostum birde hangi üni.desin
  8. zaz

    Ebow yapımı

    başta g serisi sanıp sevindimde s serisi baya bir dandik be dostum :)
  9. zaz

    Ebow yapımı

    e hadi kargosuda benden olsun :)
  10. zaz

    Ses kartı-Mikser seçimi ve birkaç soru

    iletris wala sende olmassan sallayan olmayacak buraları :) eksik olma.. usb problem çıkarıyor diye duydum ama bende kullanışıyüzünden istiyorum.zırt pırt kasanın arkasını çevir falan ne o öyle :) diğer sorularıma cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar..
  11. zaz

    Ses kartı-Mikser seçimi ve birkaç soru

    Eveet; Anakart - Mb intel dg965ssck 1066 ddr2-800 obvga pciex glan İşlemci - CPU C2D INTEL 2.13 GHz(E6400) 2 MB 1066 MHz Core2Duo Bellek - 1024 MB DDR2 800 MHZ Kingston Ekran Kartı - VGA 256 MB ASUS Sabit Disk - HD 300 GB SEAGATE 7200.10 16MB SATA2 NCQ-3320620AS CD-DVD YAZICI -...
  12. zaz

    MAYA 44 ses kartı hakkında yorumlar...

    bende m-audio audiophile 2496 almayı düşünüordumda maya 44 te kaldı aklım..Sizce hangisi daha iyi m-audio nin mikrofon girişi yok bildiğim kadarıyla mayada var sanırm..Birde bu iki karttan herhangi birini alırsak PCI mı USB mi alalım?
  13. zaz

    Ebow yapımı

    abi gelin uğraşmayın kendi sıfır e-bowumu satayım size..senkopta 218 ytl ben 150 ytl ye bırakırım ki dediğim gibi sıfırından farksız 2-3 defa kullandım tarzıma gitmeyince kutusuna koydum öylece duruyor..geçen sene almıştım garantisi 2 seneyse devam ediyordur..
  14. zaz

    nlite ile internetsiz, 200 mb'lık homestudio XP kurulumu

    wala çok iyi bi fikir gibi geldi..300 gb hdd core2 duo işlemci ve 1 gb rami olan bi pcim var..aynısını uygulayınca performans artacaksa bende 2. bi işletim sistemi kurmak istiyorum???
  15. zaz

    line pod xt live

    http://www.turkrock.com/ftopic11382.html forumu aratman yeterliydi dostum ;)
Geri
Üst