drpeter kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Hayko Cepkin

    Çarşamba (23 Kasım) İzmir Bios'da konser varmış. İzmirlilere ve merak edenlere duyurulur.
  2. D

    Hayko Cepkin

    O adamlarla rockistanbul'da konuştum. Bence konuşurken düşünmek lazım. Tanımadan amatör deme, ben bizzat konuştum hepsiyle yaşları 30'a yakın ve biz muhtemelen daha ortaokuldayken müzik yapıp konser veriyorlardı. :wink:
  3. D

    Hayko Cepkin

    Evet haklısın ama bence 2.albüm böle bilgisayarda kayıt olmamalı, canlı performanslarını gördükten sonra albüm çok güzel olsa da o kadar yavan geliyor ki
  4. D

    Hayko Cepkin

    9 Kasım'da İstanbul Balans'da çalıcakmış. Ön grup 110 15 Kasımda da Babylon konseri varmış. Websitesinden okudum. Canlı performansını merak edenlere duyurulur..
  5. D

    Yırtık Uçurtma

    Her şey iyi güzelde senelerdir var bu grup. Bir şey yapıcaklarsa yapsınlar, yapmıcaklarsa aslında şimdi olduğu gibi bıraksınlar artık.
  6. D

    Serkül Kan

    Bence gaytet standart, onlarca benzeri olan bir albüm. Sanki şu sıralar rock yükselişte bizde yapalım havası var, ben beğenmedim daha doğrusu dinleyince bir şey bulamadım. Yine de kendisine başarılar dilerim.
  7. D

    Hayko Cepkin

    Canlı performansının çok çok daha iyi olduğunu sanırım bilmeyen yoktur. Ee canlı performanstaki tüm enstrumanları da hayko mu yazdı? Hepsini o mu çalıyor? Grubun hakkını yememek lazım bence, son zamanlarda piyasa da çıkan en sağlam gruplardan olmuş, hayko'ya da bu yakışır bence.
  8. D

    Hayko Cepkin

    bidi bidi yapan arkadaşlara... Hayko Cepkin ve grubu 1 Ekim'de Yedikule Zindanlarında konser verecekmiş. Bir izeyin sonra bilmişlik yapın 8)
  9. D

    Hayko Cepkin

    Eğer istanbuldaysan büyük müzik marketlerin hepsinde var. Keza istiklal caddesindeki müzik marketlerde de var albüm.
  10. D

    Hayko Cepkin

    Demir Demirkan, Aylin Aslım, Koray Candemir, Kurban, Ogün Sanlısoy... bi gruptan biraz fazla gibi ama :lol:
  11. D

    Kazım Koyuncu

    :( Allah rahmet eylesin.
  12. D

    Hayko Cepkin

    Rock istanbulda canlı performansını izledim ve tek kelime ile ağzım açık kaldı. Bir kere klipte duyduğum sound ile alakası yok, gümbür gümbür bir performans. sanırım albümü de öyle yapsak hiç bir plak şirketi yayınlamaz diye düşünmüşler :) Grubun inanılmaz bir enerjisi var, açıkca...
Geri
Üst