metalcreep kullanıcısının son içeriği

  1. metalcreep

    Emre Aydın

    son zamanlarda özellkle solo olarak yola devam etmesi belkide hayatındaki en büyük başarılarından biri olduğuna inanıyorum.. ema ödülünden sonra kendisini daha bir takdir ettim. ama nedense konserlerde gözlük takmasını pek benimseyemiyorum :)
  2. metalcreep

    Mat

    Güsell...çok iyiler..inşallah daha iyi olurlar...!
  3. metalcreep

    SonUÇ - (Bursa)

    bugünü saymassak kaldı 1 gün... vizelerim var kanka orda olmayı çok isterdim 2 oldu bu kaçırıyorum.. ulan ne bahtsız bedeviyim be ya.. üzgünüm dostum ama sende bilirsinki. EÐİTİM ŞART!!! =)
  4. metalcreep

    SonUÇ - (Bursa)

    Dream Yok Yok Yaş işti O Zaten Dream Mream Kaydım Ben Ona ahueuhahuahu kopuksun olm sen şuan RiffCaz KAsıyoruz CAfe Olaraktan RiffCaz Harbiden Oldu RiffGaz :) Tikky LEr Bile Kopuyor Lan Varmı Böle Bişi :) ayrıca dennischambers sen müzikten ne anlarsında yorum yapıosun psişik :D
  5. metalcreep

    SonUÇ - (Bursa)

    AdamLar DReam Tv E ÇıkmışLar Bırakta O Kadar Olsunlar... ;)
  6. metalcreep

    Ogün Sanlısoy

    Pentagram da Da Başarılıydı Solo Çalışmalarında da başarılı.. Bence Kolay Ezilemeyecek Bir başarıya Sahip .. Kariyerinde Başarılar :D ne diyim daha :)
  7. metalcreep

    SonUÇ - (Bursa)

    Bende Dinledim.. Şuan Hala Dinliyorum Ve İnanıyorumki Bu yola Baş Koyanlar, inananlar Mükafatlarını En iyi Şekilde Alacaklardır.. Albümü 2 Gözle Bekliyorum :)
Geri
Üst