unknownia kullanıcısının son içeriği

  1. U

    Impuls (NuMetal) - Istanbul

    bizde byob ile sugarı birleştirmiştik..bilen bilir..iyisiniz hoşsunuz..başarılar..
  2. U

    PickPocket

    pickpocket güzel bir grup..yaratıcı doğrusu..rüyalarım da güzel..başarılar..
  3. U

    Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

    derin güzeldi..
  4. U

    Radical Noise

    radical noise saygı duyulcak bir gruptur..tarzını tüm zorluklara rağmen en ii şekilde we özgünlükte icra etmiştir..alkışlıyorum..
  5. U

    Alev

    iyi bir gruptur kendileri..özellikle nü metal soundunu yakalamayı başarmıştır Alev.ve bu sounda clean tonuda cuk die oturtmuştur.We Live In Paradise isimle introyu dinleyin sadece we müziklerini anlayın..o kadar diyorum.
  6. U

    Demir Demirkan

    demir gothic yakışmadı sana..özün bu değil..tonlar iyi ama tarz iyi değil..iyi düşün..
  7. U

    Ogün Sanlısoy

    ogün seni tebrik ediyorum..yavaş yavaş özüne dönüyosun..al böle pentagramı sırtına yap böle fıstık gibi albümler..başarılı bir albüm..tebrikler..
  8. U

    Yüksek Sadakat

    gerçeği inkar ediyorum ben itaatsiz..bence bu yılın albümü değil günün albümü bile olamaz..rock forumlarında yer almasından rahatsız olduğum bir gruptur yüksek sadakat..
  9. U

    Direc-t

    grunge müziğinin yerlerde süründüğünü gördüğüm gruptur kendileri..olumsuz ama kısa ve öz bi eleştiri oldu sanırım..neyse sevmem..sevenede mani olmam..
  10. U

    Mor ve Ötesi

    geçenki albümün konsepti daha güseldi..bir cambaz daha çıkçağını sanmıyorum mor ve ötesi nden..sevmedim albümü..başarılar
  11. U

    Nem

    keşke bişeye benzetmiceğimiz bir grup olsaydınız..bu milletin ağzına sakız oldunuzmu ne kadar başarılı da olsanız Manga gibi düşersiniz alemin ağzına..başarılar diliyorum..
  12. U

    Redd

    redd i 2ci albümle sevmeye başladım..gitarlar yolunu daha bi bulmuş..vokalde hoş..başarılar..
  13. U

    Dorian

    dorian bakma yüzüme deki duruşlarıyla ve sounduyla ilgimi çekti fakat albümü dinlediğimde hayal kırıklığına uğradım..dorian da sevmediğim 2şey:baslar ve vokaller..
  14. U

    Unknownia [Numetal/Hardcore] - Kocaeli

    unknownia dağılmıştı burdan duyrulmadı belki ama şu an yeni kadrosuyla haftaya tekrar müziğe başlıcak..daha güçlü bir sound la..yeni kadro kesinleştiğinde burdan duyuracağım..herkese tekrar merhaba..müzikseverler ve türkiye..
  15. U

    Metaroth

    eski albümü beğenmememe rağmen never ending çok başarılı bence..özellikle bir vokalist olarak sölemeliyimki vokaller harika olmuş kutluyorum.. 8) başarılar
Geri
Üst