DARTH_VADER kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Yüksek Sadakat

    Abi gercekten ezgi ve müzik sözleri anlamlı ve reklamlarıda ii yaptılar artık her gun aynı şakrıyı dinlemekten bıktım!Ama bence tam rokcı değiller.Yanı mangayada rockcı diyenler kendileri biz rockcı değiliz dediler.Bide türk milleti bir elektor gitar olsun direk rock tarzı derler.
  2. D

    Mor ve Ötesi

    Yeni albüm cıkarmışlar!Bir kac gün önce radyoyu kurcalarken dinledim!Güzel bir şarkı klasik mor ve ötesi işte keşke biraz daha siyasete girmese işlerine baksa!
  3. D

    Röportajlar HipeRocktif Dergisi İçin Röportaj İstekleri !

    Önclikle gercekden ii bir iş cıkarmışsın suat bu arda shoclink blue danimarkde deil holandalıdır.1992 kurt cobain bir guns ros gibi düşük grublarla konser yapmayız dedinden dunya bi anda onlara cewrilmiştir. sonra şanpaya attı ilac zamnında uzatmalı sevgilisi wardı.Aslında bir kac atne daha war...
  4. D

    Aylin Aslım

    Ben kalendar meşrebim çıkış şarkıları olarak secmleri baya ii oldu yani bizim yazlıkta full o şarkı caldı artık bıktım.Ama baya iyiler canlı perfonms olarak bide ogun sanlisoyla düeti varmış sanırım dinlicem yakında!
  5. D

    Barış Akarsu

    Barış Akarsu yerinde olsam popstar katılmazdım eğer bi rock'cı olarka goruyorsa kendini!Kendi bileğinin hakıyla gelse daha iyi olurdu sesi fena değil:)
  6. D

    Röportajlar HipeRocktif Dergisi İçin Röportaj İstekleri !

    Peki oraya yazdımız msjları tekrar buraya yazalımmı???
  7. D

    Hakan Ergün(Anadolu Rock)-İstanbul

    İi şanslar...
  8. D

    Crossfire

    Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
  9. D

    Yırtık Uçurtma

    Aşk davası güzeldi canlı perfonmasları baya ii diye bilirim.
  10. D

    Anima

    Baya ii bir grub yani diyeceyim tutulur bide fa minor mızıka cok guzle bir şarkı Rastan adına başarılar.
Geri
Üst