cansucandere81 kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Objektif

    Çok iyi ya! Hepiniz harika çıkmışsınız Vecdi abi. RockStar 8) Ancaaak bir tane imzalatmadan o akşam Kemancıdan çıkamazsınız!
  2. C

    Objektif

    Albüm gözümde tütüyor valla :metal Elemanlar çok iyi çalıyor(Hele Volkan:) Vecdiabi zaten sesiyle yer göğü inletiyor. Albüm müthiş olursa hiiiiiiiiiiiiiç şaşırmayın derim ben. :lol: Vecdi baba sesinde Cem Babayı görüyorum. Başarılarınız devamını acilen diliyorum!!!
  3. C

    Objektif

    Ama bunlar iltifat değilki, sadece gerçekler. Objektif bi fırtınadır 8)
  4. C

    Objektif

    Selam Objektif ve rock dostları. Volkan merhabaç Piyano çokmu zor bir enstrüman? Yani nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Bi de eğitim aldınmı? Neden hiç yazmıyorsun? :cry:
  5. C

    Objektif

    :))) 8) Sevgili CERENCEREN, bu adamlar oldukça iyiler. Ivır zıvır insanların ne dediği kimin umrunda ki... Volkan'ı ve Objektif'i canlı izledin mi? Ordaki en iyi ama en iyi grupdu. Davulcuya zaten ne diyim ki :?: Çok estetikler yaaç KESEİNLİKLE 1 NUMARA. Anlamadığım grup toparlanıp yeni...
  6. C

    Objektif

    O kadar kalitelisiniz ki:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :D Merhaba Grup Objektif. Harikaydınız konserde. Tüm Objektif hayranları burda herhalde :lol: Evet bende kadroyu çok beğendim. Klavyeci çok iyi. Aslından eski bir objektif dinleyicisi değilim ama şu andan sonra Objektif fanlarının...
Geri
Üst