Derzulya kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Yok fiyatı artırabilirim de, uygun fiyata bulunca kaçırmasam mı dedim. Ama beğnen birini de görmedim şimdiye kadar. Ben de analog almayı düşünüyorum da, amfi yeterli değildir...:D Sağolun...:)
  2. D

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    SElamlar... İbanez RG370 gitarım var. Arkadaştan 120 milyona digitec RP80 buldum, ama araştıdığım kadarıyla seslerini beğenmiyorlar. Seslerin fazla dijital olmasını istemiyorum, çok para da ayıramayacağım için, biraz daha parayla zoom mu alsam, yoksa 120 milyona RP80 iyi midir?
  3. D

    Ibanez Başlığı

    http://www.ibanez.co.jp/eg_page_2007.php?AREA_ID=3&PAGE_ID=543&COLOR=CL01 http://www.ibanez.co.jp/eg_page_2007.php?PAGE_ID=485&COLOR=CL02&AREA_ID=3 http://www.ibanez.co.jp/eg_page_2007.php?AREA_ID=3&PAGE_ID=487&COLOR=CL01 İbanez MTM2, RG370 ya da RG350 gitarlarını kıyaslayabilecek olan var...
  4. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    İbanez rg370 gitarımı modifiye etmek istiyorum. Bu konuda tecrübeli kişilerin tavsiyelerini beklerim. :) Bir de efektör almayı düşünüyorum, ama çok para ayıramam. Ucuz ama idare edecek modeller nelerdir? Teşekkürler...:)
  5. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Ben yanlış başlığa attığımı sanıp ezilip, büzülerek bir şeye soracağım. :) Gitar sehpasını en uygun nerden alabilirim acaba? İstanbul'da. Gitarı duvara dayıyorum, düşecek diye korkuyorum her zaman. :)
  6. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Sağol KeReMmM rahatlattın beni...:) GIRNATA linkler için sağol indirdim onları, şu an bavul hazırladığımdan arama işlerine giremedim. Ses kartı var ama profesyonel bir şey değil...
  7. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    İbanez Rg370dx aldım 725 milyona, sıfır. İyi etmiş miyim? Gönlümü rahatlatın benim. :) Ampli olark 10-15 watt'lık İbanez mi, Laney mi, Marshall mı önerirsiniz? Edit: Bir de ampli alamadığımdan, şimdilik bilgisayara bağlıyorum gitarı. Bilgisayarda ton ayarlamak için programlar var mı? Varsa...
  8. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Çok teşekkürler KaRaBaSH ve masterofpuppetsasd... Cort X6 uyarınızı dikkate alırım. Bir de masterofpuppetsasd jakson js'den memnun musun? 700 milyona ibanez mi alsam acaba?
  9. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Evet hala alamadım. Cort solo serisini almaya niyet etmiştim arkadaştan, ama arkadaş istanbul dışında olduğundan alamıyorum. 2. el Jackson Mg serisi bir gitar buldum. 700 milyona bırakıyorlar. İyi mi sizce, gitar ve fiyatı? Gitar çok temiz. Ya da çok para harcamamak için 440 milyona Cort X6...
  10. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Peki çok sağol. Ben arkadaşın cort solosunu alcağım bu gidişle. Parada da 600'e çıkabileceğim galiba. Bakalım yarın kararımı veririm.
  11. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    İbanez Gax30'a yakın gibiyim biraz. Bu gitar hakkında bilgisi olan var mı? Bir de İbanezi seti ilerisi için yetersiz mi kalır? Washburn wr154 hakkında bir bilginiz var mı? efegumus Derzuya'nın kitabını çok bekleyeceğini söyleyeyim. Yazarımız bu konuda biraz yavaş. Hem ben daha Asi'yi de...
  12. D

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Arkadaşlar ben de klasik gitardan elektroya geçeceğim. Hem de Bursa'ya gitmeden almalıyım, hazır İstanbul'dayken. Yani 2-3 gün içerisinde bir elektro gitar alacağım. Şu anki para durumum 550 milyon, yeme içme yol masraflarını çıkarın. Sıkıyoruz dişimizi de biraz ve 500 milyon ayırabiliyoruz...
  13. D

    Fedailerin kalesi:Alamut

    Harold Lamb - Ömer Hayyam kitabında da Hasan Sabbah vardı. Ömer Hayyam'la bağlantılı olduğundan bahsediyordu. Ama bu kısımları ne kadar doğruyu yansıtıyor bilmiyorum.
  14. D

    Oğuz Atay

    Önce Bir Bilim Adamının Romanı'nı okumuştum. Bir hayat hikayesi anlatıldığı için o kadar bir özelliği yoktu. Ama Tutunamayanları okuduktan sonra kitabı kendi çapımda Türk edebiyatının şahesri ilan ediyorum.
  15. D

    Fareler ve İnsanlar

    Kitap harikadır, zaten kısa olduğu için bir günde de okuyabilirsiniz. Steinbeck'in Gazap Üzümleri kitabını daha çok beğenirim. Bazı yerlerde çok tasvire kaçmış, mesela unutmadığım bölümü; bir kaplumbağanın karşıdan karşıya geçişini anlatmasıydı.
Geri
Üst