duvarsaati kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Çalar Saat

    çalar saat 13.ekim.c.tesi (bayram 2.gün) gecesi kadıköy shaft da...
  2. D

    Çalar Saat

    TSK ve Çalarsaat arasındaki didişme TSK nin ezici üstünlügüyle devam ediyor. Eylül 2006 dan bu yana birlikte çalıştıgımız davulcumuz Serhan vatani görevi sebebiyle bagetlerini "Jack Daniel's" grubundan hatırlayacagınız Göksu ya teslim etmiştir.
  3. D

    Çalar Saat

    ilgi ve desteginiz için teşekkürler.Akhisar konseri bizimde çok eglendigimiz konserlerden biri oldu.umarım başka bir organizasyonda tekrar görüşürüz... :)
  4. D

    voodoo

    demek jübile gecesi geldi ha :cry:
  5. D

    Çalar Saat

    slm "armeno" :) son dönemdeki telaş yüzünden ilgilenemedigimiz turne programı yakın zamanda başlayacak.bu programda,henüz tarihi netleşmeyen ankara da var.gelecegimiz zaman en önce senin haberin olur zaten.tüm "dynamo" ailesine slm :)
  6. D

    Octave (rock)-izmir

    selam.site çok güzel olmuş kolay açılıyo.bu baranoid efendinin eseri olsa gerek :) istek şarkı yollayamadım ama siz biliyosunuz mevzuyu zaten.takibinizdeyim ve başarılar diliyorum tekrardan :)
  7. D

    Octave (rock)-izmir

    ya tamam ya :oops: .istemem soda falan.sen "atış serbest" bi zemin hazırlamışsın bende degerlendireyim,şansımı deneyeyim dedim :D...
  8. D

    Octave (rock)-izmir

    soulfly-back to the primitive / judas priest-painkiller/ machine head-aesthetics of hate/ ozzy osbourne-perry mason/ children of bodom-are u dead yet?/ death-crystal mouintain bi de annihilator-alice in hell
  9. D

    Çalar Saat

    slm.evet dogru sanıyorsunuz zira çalar saat grubunun davulcusu "özgür abi" dir :) fakat askerligi nedeniyle uzun bir süredir bizimle beraber degil ve bir müddet daha olmayacak."özgür abi" nin yerine "leviathan" ve "in spite" gruplarından tanıdıgımız "serhan tombul" bu boşlukta bize eşlik...
  10. D

    Octave (rock)-izmir

    keyif alarak dinledigim güzel grup.başarılar diliyorum :D
  11. D

    voodoo

    :oops: ee hoşbuldum teşekkür ederim :D
  12. D

    Normal (Rock)-İzmir

    ben ilgileniyorum bi de başarılar dilemek istiyorum.tanıdık isimlerle güzel bir grup oldu bence :D
  13. D

    Çalar Saat

    bu durum,pek çok arkadasın kulis denilen yeri son derece fevri şekilde kullanmaları sonucunda olmuş bişey.oraya gerçekten kimin ihtiyacı oldugunu kestirmek mümkün degil.şu an itibariyle geçmiş olsun demek dısında da ne yazıkki elden baska bişey gelmiyor.
  14. D

    Makine (Industrial) - izmir

    "sonu yok" :) süper.elinize,kolunuza,yüreginize saglık.
  15. D

    Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

    üzüldük hepimizde.kötü gelişmeler.çirkef ve ooze ailesine geçmiş olsun
Geri
Üst