Solid kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Catafalque

    Evet, uzun süren sessizliğimizin ardından 2. Stüdyo albümümüz ''DIALECTIQUE'' Haziran ayı içerisinde raflardaki yerini alacaktır. Albüm piyasaya çıkmadan önce www.myspace.com/catafalquetheband adresimizden albümden bir parça dinleme imkanınız mevcut.
  2. S

    Catafalque

    Selamlar, Catafalque 09 Aralık 2006 Cumartesi günü 15:00 - 16:00 saatleri arasında Lütfi Kırdar Sergi salonunda düzenlenecek olan Trend Show 06 da, Yüxexes Standında İmza Günü düzenleyecektir. Tüm Catafalque severleri bekliyoruz..
  3. S

    Catafalque

    .........................
  4. S

    Catafalque

    Selamlar, Catafalque 25 Ekim Çarşamba akşamı Dream tv - Yüxexes te!! İlgilenenlere duyurulur.. ps : Resimleri burada paylaştığınız için teşekkürler..Ciddi bir bel sorunum vardı..Hatalarım olmuştur.Daha iyi bir performans sergilemek isterdim..Ankarada gelen-destekleyen herkese...
  5. S

    Catafalque

    Derinm, Bu yazındaki son cümleyi anlamadım..Kim bu arkadaşların?
  6. S

    Catafalque

    Selamlar, Catafalque 14-15 Ekim tarihlerinde Ankara Saklıkent te düzenlenecek olan Rock Station Fest te sahne alacaktır.. İlgilenenlere duyurulur..
  7. S

    Catafalque

    Selamlar, Yüxexes Eylül sayısı Catafalque posteri vermiştir.. İlgilenenlere Duyurulur..
  8. S

    Catafalque

    Evet Catafalque Musalla Taşı olarakta adlandırılabilir..ama Lahit gibi düşünmek daha doğru..Yani önemli insanların tabutunun üzerine konduğu mekan olarak mesela..:) Bu arada evet www.catafalque.net şu an için kapalı..Albüm ile birlikte sizlere sunulacak. Kontak vb işleri şu anlık...
  9. S

    Catafalque

    Selamlar, Epica konserine hepinizi bekliyoruz.. Evet şu anda web sitemiz kapalı..Dialectique çıktığında sitede beraberinde açılacak.. Bu sırada www.myspace.com/catafalquetheband adresinden resimlere ve ön bilgilere ulaşabilirsiniz..
  10. S

    Catafalque

    Selam arkadaşlar, CATAFALQUE 26 TEMMUZDA MASLAK REFRESH VENUE- EPICA- KONSERİNDE KONUK GRUP OLACAKTIR. İLGİLENENLERE DUYURULUR..
  11. S

    Catafalque

    Herkese selam, Catafalque 25 Mayıs Perşembe akşamı Anathema Konserinde konuk grup olacaktır. İlgilenenlerin bilgisine..
  12. S

    Catafalque

    Morphine9 ; Nisan itibariyle Istanbul daki konser tarihlerimiz aciklanacak..ve buyuk bir aksilik cikmazsa takip eden aylarda yeni album ile tanisacaksiniz..
  13. S

    Catafalque

    Selam, Yok 1-2 ay diil albümün çıkışıda ilkbahar için çalışmalarımız sürmekte..:) Onun dışında gelişmeleri burdan bildiriyoruz zaten..Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz...:)
  14. S

    Catafalque

    Selamlar, Ben Catafalque tan Metehan... Burada yazdiklarinizi belli bir suredir takip ediyorum.Zaten Serhan da burada gerekli bilgileri ulastiriyor. Oncelikle desteginiz ve begeniniz icin tesekkur ediyorum ve belirtmek isterimki Catafalque kimsenin muzigini taklit etmez. Bunu bildirmek...
Geri
Üst