Pedro kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Snatch

    snatch i sevenler "lock stock & two smoking barrels" ı da izlesinler.hatta geçen gün cnbce de de çıktı.belki bi daha çıkar.snatch gibi.hatta bazen daha güzel gibi.yine işlerin boka sarması,süper ingiliz aksanı,jason statham falan.harikulade.
  2. P

    Zaman Var Mıdır, Yok Mudur?

    ?!?!?!?!?!?!?!?! bu ne ya.şaka falan mı?
  3. P

    Telefon Kulübesi

    colinin performansı harikuladeydi hakkaten.yapıştırmıştı beni ekrana. son sahnenin ne kadar çaresiz bi durum olduğunu narkoz yiyen biri olarak çok iyi bilirim.offf çok kötü bi durum ya.
  4. P

    Saw / Testere I-II-III-IV

    sonu çok vurucuydu fakat geri kalan süper falan değildi zannımca.bazı yerleri aşırı saçmaydı.fellik fellik anahtar arayacaklarına(küvetten çıktı nitekim)cüzdanını çıkarmış,kızının fotosuna bakıyo,aaa bide ne görsün,ışıkları söndür,X i gör,kutu çıksın falan.polisler zaten ayrı bi beceriksiz.
  5. P

    Fahrenheit 9/11

    apolitik bi halkın düştüğü komik durumları bi kez daha görmeme sebep oldu.ha sorun sadece usa halkı mı hayır,biraz avrupa ve biraz da uzakdoğuyu çıkarırsak çok büyük bi yüzde apolitik.ee böyle olunca da bush ve benzeri ahmaklar dünyayı yönetmeye devam edecektir.
  6. P

    Nesnel Gerçeklikleri Hiçe Saymak

    Re: ... peki genetik biliminin ilerleyişi hakkında ne düşünüyosun soloist arkadaşım.insan,hayvan kopyalama olayları falan.yoksa yaratıcının evrene koyduğu kurallarla,yolladığı kitap çelişiyo mu?
  7. P

    Nesnel Gerçeklikleri Hiçe Saymak

    ?????!!!!! "beyin(sinir sistemi)" in fonksiyonlarından haberin yok heralde.ruh denen şey beynin kendisidir.yukarda verdiğin örnekte de yanıt beyindir. bu "aşık olmamızı sağlayan organ hangisidir" sorusuna "kalp" demek gibi saçma bişey. ki zaten ka nın "nesnel gerçeklik"ten kastı bunlar...
  8. P

    Türkiye'de yapılmış en iyi korku filmi ?

    "okul" benim de beklediğimden iyiydi,çünkü çok kötüdür heralde diye bi önyargım vardır.(vizontele,kahpe bizans,o şimdi asker gibi abudik gubidik amaçsız filmelerin yarattığı bi önyargı)ama sonuçta klasik amerikan tarzı bi filmdi.çekilmese de olurmuş.
  9. P

    Türkiye'de yapılmış en iyi korku filmi ?

    "en iyi korku filmi henüz çekilmemiş olandır."ya türkiye de harbi korku filmi falan çekilmez.yani hem "çekilmez" hem de çekilse de "çekilmez". biz bi film çekmeye başladık gece.4 saatte anca 5 dakka falan çekebildik.şimdilik iyi gidiyo ama sonunu bilemem.
  10. P

    Requiem For A Dream / Bir Rüyaya Ağıt

    sonunda izledim.baya iyiydi.harry nin o kola son iğneyi soktuğu sahne içimi acıttı.hatun da süperdi.hatta makyajlı hali harikuladeydi. filmin sonunda çalan parça:"lux aeterna" diye bişey.süper bunalım.
  11. P

    Mullholland Çıkmazı

    haha.çok iyi ya.harbi lynch ediyo adamı filmler. kayıp otoban 1,mulholand çıkmazı 2.izledikten hemen sonra kafayı sıyırmıştık.yapmadığımız araştırma kalmamıştı.naomi watts ın oyunculuğu süperdi ama,kendi de süper zaten.
  12. P

    Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

    "high fidelity "iyidi.tam olarak bi rock filmi olmasada.filmde john cussack ın şöyle de bi repliği vardı: "did i listen to music because i was miserable or was i miserable because i listened to music?"(perişan olduğum için mi müzik dinliyorum,yoksa müzik dinlediğim için mi perişanım)...
  13. P

    Karikatüristler

    b.üstün ü hiç sevmem seveni de sevmem :D yiğit özgür ün harbi kendine özgü bi mizah anlayışı var.bazen kopartıyo.bazen de "buna gülmemizi mi bekliyo"dedirtiyo.
  14. P

    Snatch

    noel burda da mı sen? ya bu film harbi çok sağlamdı.2001 yılıydı sanırım vizyona girdiğinde o zaman izlemiştim pek anlamamıştım,3 ay önce falan arkadaştan cd sini alıp bi daha izledim,anlamıcak bişey yokmuş.bi kaç grup olduğu için ve bunların birbiriyle buluşmaları filmin ortalarında olduğu...
  15. P

    Butterfly Effect / Kelebek Etkisi I-II

    abi yalnız çok iyi oturmuş "stop crying your heart out".yeni olsa sırf bu film için özel yapılmış dicem. bi yerde "dünyanın kıymetini bilmediği grup" demişsin.öyle deme abi UK de adamların popülaritesi deli gibi,türkiye de pek sallayan yok. :cry:
Geri
Üst