paracetamol kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Keman Notaları Aramaktayıms..

    keman klasik müziğin sembolüdür nasıl klasik müzikten hoşlanmazsın anlamadım : ) neyse ben de kemana yeni başladım sayılır bu arada apocalyptica da tavsiye ederim sana nota istiyorsan bir adres verebilirim ama klasik müzik notaları bulabilirsin burada.. www.beethovenlives.net
  2. P

    Mor ve Ötesi

    tabiki herkesin inancı kendine daha önce de söyledim bunu hakaret olarak algılanmasın sadece bu konuda bilgisi olan var mı merak etmiştim müzik başka tabiki..
  3. P

    Derin Esmer

    hiç dinlemedim nası bişey :roll:
  4. P

    Yırtık Uçurtma

    sakarya üniv. bahar şenliklerine geliolar geçen sene de gelmişlerdi mayısın ilk haftası herkesi bekleriz : )
  5. P

    Mor ve Ötesi

    olablir zaten ben böyle bişey iddia etmedim sadece duymuştum evet cambaz parçasından ve daha mutlu olamam parçasındaki ...derken bir anda farkettim başka bir hayat yokki cümlelerinden dolayı sanırım ama bana söyleyen şahıs mor ve ötesinin bunu sonradan kabul ettiğini açıklığa kavuşturduğunu...
  6. P

    Murat Yılmazyıldırım

    senin rock müzikten ne çıkardığına ya da ne anladığına bağlı:) bana göre rock illa gürültü demek değildir..
  7. P

    Mor ve Ötesi

    Bişey sorabilirmiyim biraz saçma ve gereksiz olucak belki ama grubun inançları hakkında bilgi sahibi olan var mı ataist diye duydum da..(lütfen hakaret olarak algılanmasın herkesin inancı kendine)
  8. P

    org çalıyorum ama kendimi geliştirmek istiyorum

    Ben de bi aralar senin gibiydim kulaktan doğaçlama çalardım hep ama eğer gelişmek istiyosan kesinlikle çalış tekniklerini öğreten kitaplar edinmen gerekir ya da en azından bi hoca filan tut yoksa yerinde sayarsın..
  9. P

    grup olarak evde çalışmak zorunda kalanların dikkatine!(esk)

    esk.de stüdyo evler var hemen üniversitenin karşısında toplu olursanız hem fiyat düşer hem de stüdyo ortamında eviniz olur:)
Geri
Üst