phlegm_bursatan kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Amin Maalouf

    Yok çok zeki bi insan deilim estella.idare ediyorum işte.
  2. P

    Ahmet Altan

    evet sudaki izmiş lavinya_x.iki buçuk sayfalık bi bölümü müstehcen görüldü diye toplatılıp imha edilmiş.Ama 1997 de can yayınları tarafından tekrar basımına başlanmış(Mahkemenin sakıncalı bulduğu cümleleri içeren kararını da kitabın başına eklemiş can yayınları).
  3. P

    Atatürk'e dair yazılmış olan eserler hakkında...

    ALİ BEKTANın 'Atatürkün kehanetleri' adlı kitap biraz abartılı da olsa bence atatürkün farklı yönlerini görmek isteyenler için çok ii bir kitap.herkese tavsiye edilir:)
  4. P

    Ömer Hayyam ve Rubaileri

    camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye muhteşem bir dortluk yav bence.boş bi adam deil kesinlikle matematik ve astronomiyle ilgilenmiştir.(binom açılımını buldugunu söylemeden...
  5. P

    En Çok Etkilendiğiniz Kitap ve Yorumlarınız....

    ozaman tebrik ederim seni.65 kere biraz abartmışsın bence ama gerçekten abartılacak bi film.kitabını da 65 kere olmasa da 64 kere okumak gerekir:)
  6. P

    Ahmet Altan

    ahmet altanın isyan günlerindfe aşk kitabını okumuştum.bence muhteşem bi kitaptı.en kısa zamanda diger kitaplarını da okumayı düşünüyorum.bi de bi kitabı(ismini bilmiyorum) çok mustehcen bulundu diye toplatılıp yakılmıştı.
  7. P

    En Çok Etkilendiğiniz Kitap ve Yorumlarınız....

    TRAINSPOTTING.bence muhteşem bir kitap.dünyanın en çagdaş 50 romanı arasına girmiş bir kitap ayrıca(filminin de çekildiğini belirteyim).hayatımda ne kadar argo kelime kullandıysam,kufur ettiysem(ki fazla kufur etmem)ve duyduysam bu kitapta fazlası var.ama sırf bundan dolayı guzel buldum...
  8. P

    Orhan Pamuk

    radiogaga kırmızıdan daha güzel bi kitap yazılamayacagını soylemiş turkiyede.bence sadece kendi fikrini ortaya koymuş.bole bi iddada bulunmak için butun turk eserleri okumak lazım bence.ama omrumuzun yetecegini zannetmiyorum hepsini okumak için.bana gorede erdem katırcıoglunun 'bir satanistin...
  9. P

    Unutulmaz film replikleri

    oyunçu:kaptan logar bir cisim yaklasiyor kaptan logar:obizim gezegen salak cemyılmaz:mavi donun var mı? oyunçu:var abi cemyılmaz:yaz bunu mavi donunu kendi getircek cem yılmaz:sizden insan gibi sevişmenizi istemiyorum hayvan gibi sevişin (goradan inciler)
  10. P

    Amin Maalouf

    amin semerkandı okumuştum galiba tam hatırlamıyorum ama sorucevap kanalında çıkıp duruyo semerkantın yazarı kimdir diye belirteyim.demekki iyi bi yazarmış ki hep onu soruyolar :)
Geri
Üst