__oZZ__ kullanıcısının son içeriği

  1. __oZZ__

    Teoman

    bence; 1. teoman ve barış manço çok ayrı yerlerdedir; bm'nin sesleri de sözleri de teoman'ın kalitesinin çok altındadır. nitekim teoman bm'nin şarkılarını beğenmekte, o yüzden yorumlamaktadır, bu gayet samimi bir olaydır. ancak artık sıktı. pıfff diyorum sadece. samimi, ama hoş değil. 2...
  2. __oZZ__

    Teoman

    başbakan razumukin!! başbakan razumukin!! sağol bu arada..
  3. __oZZ__

    Teoman

    ya neden nispet yapar gibi öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz yaa?! e albüm çıkmamış daha. nerede dinliyorsunuzzzzzzzzzzz??
  4. __oZZ__

    Teoman

    tamam ama nerede dinlediniiiiiizz?!
  5. __oZZ__

    Teoman

    sen nerede dinledin ki??
  6. __oZZ__

    Teoman

    balans'ta, 23:59'da (bu nedense?!), kapılar 22:00'da açılacakmış. biletler 25 ytl. yeni şarkılarını söyler herhalde artık, albüm galası niyetine bir konser işte sanıyorum.
  7. __oZZ__

    Teoman

    çekmesin klip mlip. nedir bu klip merakı?? klipler değil midir teomanı daha popüler yapıp müziğinin seviyesini düşüren?? en azından buna katkıda bulunan?? çok soru sordumm. gitmedim ben ya yılbaşındakine. ama 7 ocak'ta balans'tayım muhtemelenn..
  8. __oZZ__

    Teoman

    herkes teomandan sert - en azından ikinci albüme ve son albüme yakın - şarkılar beklerken bu adam çıkıp da liseli kızlar albümü yaparsa pes derim ya!! insan kendi hakkındaki forumları merak edip okumaz mı?? teoman huuuu!! nerelerdesin ablacığım ya?? bu albümde de olmazsa bir şekilde potesto...
  9. __oZZ__

    Teoman

    anaaa adamlara bak ya. demek böyle de reklam yapılabiliyor. forum yöneticileri siteden atmalı bunları. e yuh!! kafamız nelere çalışıyor..
  10. __oZZ__

    Teoman

    radyo programında neler söyledi bu adam ya?? bilenler bilmeyenlere anlatsa..
  11. __oZZ__

    Teoman

    daishuman teomana piyasa demiş, ona kızmışsınız. aaa!! ya teomanı çok sevmemle birlikte bir aralar piyasa olduğundan şüphem yok. sen mankenlerle vs gibi piyasa adamlarla gezersen piyasa etiketini de yersin. di mi ama??
  12. __oZZ__

    Teoman

    yorumu yapanın cinsiyeti ile yorumu yapılanın cinsiyeti her şeyi değiştiriyor. ben bir kadın olarak çirkin ve etkileyici bir kadın tanımıyorum. ama çirkin ve etkileyici iki adam teoman ve adrien brody. yüzlerine bakınca zevk alıyorsunuz. tat damağınızda kalıyor, tekrar bakmak istiyorsunuz. allah...
  13. __oZZ__

    Teoman

    aa ortalık kızışmış ya. bu ne sertlik!! hem çirkin hem çekici olunmaz mı ki?? adrien brody örneğin. değil midir??
  14. __oZZ__

    Teoman

    demek öyle teoFD??
  15. __oZZ__

    Teoman

    ya şimdi senin o sınıflamaya girmen için öncelikle teomandan nefret etmen gerekiyor. ediyor musun?? etmiyorsan kurcalama..
Geri
Üst