sezer_bakar kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Origam (Metal) - Ankara

    OOOOOOOOO!!!Kimleri görüyorm! 8O Beyfendi artık msn de de göremiyoruz sizleri! Adresiniz mi değişti acaba? Eskiden sabah akşam netteydin! :) Bu arada gruba başarılar dilerim arkadaşlar. Umarım en kısa zamanda canlı dinlemek de nasip olur!
  2. S

    Metaroth

    Selam Ahmet Can! Bu arada umarım Güray okuyordur bu topici. Uzun zamandır msn de gözükmüyor! Ne oldu adama bilmiyorum! :? Neyse bayram da Cem den bilgi alırım herhalde!:D Başarılar dilerim arkadaşlar!
  3. S

    Pinhani

    Kendim dinledim ve etkisine kapıldım. Sonra sevgilim ve ev arkadaşıma dinlettim onlar da çok beğendi. Bence sözlerdeki samimiyet vemüzikteki özgünlük onları bu derece bizlere sevdiren. Umarım bir gün tanışacağız. Çok iyi insanlar olduklarından hiç şüphem yok! 8) Bu arada maillere en hızlı yanıt...
  4. S

    Origam (Metal) - Ankara

    ah!ah!Yamuk yaptı adamlar.Yoksa sizi Çanakkalede de dinleyecektik!Gerçi ben koydum kafaya seneye olacak bu iş!:D
  5. S

    Al Pacino

    Ben de hastasıyımdır. Benim favorim ''Kadın Kokusu''.
  6. S

    Yeniharman - Eskişehir

    Arkadaşlar ben de çok beğendim. Sedece CLİMB ile başlayınca çok gaza geldik kızarkadaşımla... Sonra tarz epeyce bir değişti :( Ben de bas çalıyorum ve Harun'u harika buldum! Verdiğiniz müzik ziyafeti için çok teşekkürler!
  7. S

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    Yarın Çanakkale 18 Mart Ünv. Rock M.T. olarak tam kadroya yakın bir halde orada olacağız!Güzel olacak herşey!:D
  8. S

    Origam (Metal) - Ankara

    kayıt iğrenç olabilir ama bence gayet hoş olmuş parça ritim değişikliği...güzel sololar...ben tuttum!buraya geldiğiniz de millet size yabancı kalmasın hem!sizin parçalarda hoplayıp ziplasınlar...kafalar durmasın yani!:)
  9. S

    Origam (Metal) - Ankara

    Origam Tanıtım Arkadaşlar Ç.O.M.Ü Rockmt nin yeni adresi olan www.soundofturkey.com adresinde de origam ile ilgili bir tanıtım yazısı bulunmaktadır!!!
  10. S

    Metaroth

    Arkadaşlar en son çanakkale konserinde maskeleri yoktu!çok takılmışsınız bence bu konuya ama onları tanıyanlar bilir!çok sevimli adamlar!!!hiç sert değiller(sahne hariç)!kan muhabbeti saçma geldi bana...bence de maskesiz halleri daha iyi ama seçimleri bu;bence önemli olan müzikleri!!!
  11. S

    Origam (Metal) - Ankara

    Arkadaşlar...Aynı günde başka bir planla geldim!Elimde olmayan nedenlerden dolayı yukarıdaki takvim değişti!Mart başında ANKARA-ESKİŞEHİR-BURSA OLACAK büyük ihtimalle!Kesinleşince tekrar yazacağım! :oops:
  12. S

    Origam (Metal) - Ankara

    ORİGAM mensuplarına duyuru!!! Slm.Serkan size iletmiştir herhalde...mart ayında güzel bir tur planladık... 22 Mart ANKARA...24 Mart BURSA...25 Mart ÇANAKKALE... Bu tarihlerde METAROTH ile birlikte düşünüldü konserler...Onlarda sizlerle çalmayı istiyorlar... Sizce tarihler nasıl?Bir...
  13. S

    Origam (Metal) - Ankara

    Arkadaşlar bestelerde biraz hızlı olun da hemen başlayın konserlere.Sizi çok merak eden var!!!
Geri
Üst