burchu kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Anima

    Klibi bugün izledim ve bu gruptan daha yeni haberim oldu ama sanıyorum hatırladıgım kadarıyla daha önce zaga'ya çıkmışlardı :roll: Vokal çok sempatik duruyor yakışıyor gruba klibe çekilen şarkıda güzel olmuş başarılarının devamını diliyorum ... :)
  2. B

    Johnny Depp

    Don Juan filmiyle hastası oldugum oyuncu gercekten cok basarılı+yakışıklı bir kişi b buarada Don Juan filminin ben dublajlı halini seyrettim Johnny Depp'İ Toprak sergen seslendiriyordu ve baya yakışmıştı bilmem izleyeninz varmı :roll:
  3. B

    50 First Dates(50 İlk Öpücük)

    eheheh aynısını bende düşünmüştüm valla herhalde çoğu kız düşünmüştür :D
  4. B

    Sweet November / Kasımda Aşk Başkadır

    Güzeldi(konu olarak degisikti) Eglenceliydi(özellikle kızın kendine baglayana kadar yaptıkları) Romantikti(yaşanılan aşk) Hüzünlüydü(sonunda aglamıştım) +Müziğide bi okadar süperdi.... Yani burdan cıkarılcak sonuc izlemeyen varsa gidip izlesin çok sey kaçırmış olur bence .... :wink:
  5. B

    American Pie

    Bugün yeni film 4. yü izledim(American Pei-Band Camp) Ama eskileri gibi begenmedim eski tiplemeler tamamen yoktu belkide buyüzdendir :roll: Genel konu Steve Stifler vardı ya onun kardeşi vardı bitane o büyümüş aynı abisi gibi uçarı bi tip olmuş onun üzerine dönüyor eski tiplemelerden Jim'in...
  6. B

    Friends

    Çok tatlılar bence insanın canı sıkkınsa oyalandırıyor bu dizi ama en eski bölümleri daha bi güzeldi eger izlemeyen varsa Dvd alıp izlesin en basından ben seriyi tamamlamaya calışıyorum :D
  7. B

    Dabbe

    Eeee gidip izleyen yokmu :roll: ilk izlenimler falan :?:
  8. B

    Atatürk'e dair yazılmış olan eserler hakkında...

    Tek Adamı banada tavsiye ettiler ama bilmiyorum karar veremedim 'gazi ve fikriye' okumustum acıkcası pek tatmin olmamıştım.. Şu 'tek adamı' okuyan varsa biraz nasıl oldugundan bahsetse hani ne iyi olur :lol:
  9. B

    Yüksek Sadakat

    Belki üstümüzden bir kuş gecer isimli sarkılarını cok severek aldım albumü ama diger sarkılar pekte hoşuma gitmedi ama alınıp dinlenebilir bir album olmuş
  10. B

    Eğlence nedir?

    Ailemle gecirdigim vakittir.. cünkü o esnada ben mutlu olurum ve benim mutlu oldugum an egleniyoum demektir ..
  11. B

    Kurtlar Vadisi Irak

    Ben film amerikaya karsı yapıldı , anti-amerika yapımı bir film dedigimi hatırlamıyorum ayrıca yazdıklarımdan görülüyor ,yalnış anlaşılma olmuş sanırım nese sorun degil ... Ve ayrıca duydugumuz ve haberini aldıgımız bircok igrenc olayıda gözler önüne seriyor. Saygılarla ..
  12. B

    Dabbe

    Evet bende söle bir duyum almıstım sanırsam ibranicede yanılmıyorsam www :arrow: 666 acılımı buymus ilginc :roll:
  13. B

    Gripin'

    Bence bu halini bozmamalı biz gripini böle sevdik bölede kalmalı ..
  14. B

    beyaz önlük

    Son Defa isimli bir sarkıları vardır ki efenim tadından yenmez kafa demliyken hatta cokta güzel gider Sevgilerle .. :P
  15. B

    Eğreti Gelin

    Degisik bir filmdi sezen aksu şarkısı'da güzel bir atmosfer vermisti ama sonu biraz fazla sıradandı biraz daha genisletip güzel seyler cıkarılabilirdi yinede izlemeyen varsa cd'sini alıp izlesin derim :wink:
Geri
Üst