KravenTheHunter kullanıcısının son içeriği

  1. K

    Karayip Korsanları / Pirates Of The Caribbean I-II-III

    3. filmin senaryosu filmin çekimleriyle aynı anda yazılmış,biraz aceleye getirmişler gibi görünüyor. Umarım kötü bir film olmaz.
  2. K

    Spider man 3

    Ve karşınızda Eddie Brock/Venom http://img139.imageshack.us/my.php?image=sm3wp2800x600wc0.jpg :D
  3. K

    Karayip Korsanları / Pirates Of The Caribbean I-II-III

    2007'de gelecek 3. filmin adı "POTC:At The Worlds End"olacak,filmde yeni karakterler arasında Chow Yun Fat (Kaplan ve Ejderha da oynamıştı kendisi)da Çinli bir korsanı canlandıracak.
  4. K

    The Hulk

    Catwoman,DC Comics'indir.Marvel'ın değil.Bu arada,2.filmin adı "The Incredible Hulk"olacak yani orijinal çizgi romanın isminde ve aksiyon yönü daha fazla olacakmış.
  5. K

    Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

    Seneler önce "Spinal Tap" adlı bir film izlemiştim.Aynı adlı hayali bir Rock grubunun hayali belgeselini anlatıyordu ama kim oynar nasıl birşeydi unuttum :( ,ilginç bir yapımdı tekrar bulup izlemek lazım.
  6. K

    Spider Man 2

    İlk filmi beğenmemiştim,fakat ikinci ve yeni gelecek olanla çizgi romana daha fazla yaklaşmaya başladı.3.filmde Gwen Stacey,Eddie Brock,Sandman,Siyah kostüm ve tabi ki VENOM'un olması :twisted: (4.filmde olacak gibi) umarım ilk iki filmden daha iyi bir film olmasını sağlar.Ayrıca 4. bir kötü...
  7. K

    Superman Returns

    Ülkemize 21 Temmuz'da gelecek olan ve başrollerini Brandon Routh,Kevin Spacey ve Kate Bosworth'un oynadığı yeni Superman filmi.Yönetmen daha önce Olağan Şüpheliler ve özellikle X-MEN 1-2 ile kendini kanıtlamış Bryan Singer.3. ve 4. filmler kabul edilmeyerek direk 2. filmden sonrasını anlatan...
  8. K

    Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

    Arabeskçi filmlerinin isimlerine benzemiş :) .İzleyen izlemiştir filmi zaten bu saatten sonra getirmenin bir anlamı yok.
  9. K

    X-men 1 2 3

    Bu arada filmin adı X-Men:The Last Stand olmuş,büyük olasılıkla Magnetonun hikayesini bitirip diğer hikayelere geçecekler yani "last" lafı Magnetonun mutant direnişinin sonunu anlatıyor,birkaç oyuncuyla sonraki filmler için anlaşma yapılmış.
  10. K

    tim burton

    İzledikten sonra şunu söylüyorum:En kötü filmi Planet Of The Apes.Orjinalinin yanına bile yaklaşamıyor.Bir de onun kadar olmasada ilk Batman filmi,o da çizgiromandan çok koptuğu için,ayrıca ilk uzun metraj filmi olan Pee-Wee's Big Advanture'ı tavsiye ediyorum,daha o zamanlardan belliymiş garip...
  11. K

    X-men 1 2 3

    http://www.youtube.com/watch?v=i7aHf5rDwas Bu adreste X3 den ufak bir sahne izleyebilirsiniz."Wolverine vs Sentinel"galiba sahne tehlike odasında geçiyor. 8) Edit:Evet,tehlike odasıymış.Collosusla Wolverine'in çizgi romanda yaptıkları hareketin aynısını yapmışlar,güzel bir gönderme olmuş.
  12. K

    The Hulk

    Bence çizgi roman uyarlamaları arasında en iyilerinden biridir,ama kendi ülkesinde pek iş yapmadığı için 2.sine pek sıcak bakmıyorlardı.Neyse ki 2.si çekilecekmiş ama Eric Bana olmayacakmış.
  13. K

    Old Boy

    Chan Woo - Park'ın intikam üçlemesinin son filmi Symphaty for Lady Vengeance'ı yeni izledim.Oldboy kadar olamasada yine etkileyici bir film,herkese tavsiye ederim.
  14. K

    V For Vendetta

    Alan Moore adlı dahinin elinden çıkma bu muhteşem çizgi roman başyapıtının 31 Martta filmi geliyor.Başrollerde Natalie Portman ve Hugo Weaving (sadece sesiyle) oynuyor.Alternatif bir zamanda nükleer savaştan çıkmış ve faşist bir yönetim tarafından ele geçirilmiş İngilterenin,bu baskıcı yönetimi...
  15. K

    X-men 1 2 3

    Bence kesinlikle orjinaline sadık kalınmalı yoksa bir anlamı olmaz :D Ayrıca ilk film o kadar da güzel değildir karakter tanıtımı yüzünden asıl anlatılmak istenen biraz es geçilmiştir.Nightcrawler'ı da saçmalık diyorsan ki bence çok başarılı betimlenmiş bir karakter,hayal gücünün sınırsızlığına...
Geri
Üst