51PromiL kullanıcısının son içeriği

  1. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    51PromiL olarak herkese verdiği oylar için, yaptığı yorumlar için teşekkür ederiz.. Bu sene grup elemanlarımızın kişisel yoğunlukları ve yeni kayıt çalışmalarımızdan dolayı sezonu biraz geç açıcaz..Yeni repertuar ve değişikliklerle ilk defa Balans'ta sahne alıcaz..Sonrasına Ankara konseri ve...
  2. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    7-8-9 Kasımda Gerçekleşecek Sony Ericson yarışması finallerinde 51promil 7 si sahne alacaktır.Ece Karagüllününde Violada bulunacağı finallerde yeni besteleremizle beraber her grup gibi yarım sahnede olacağız..Balansta görüşmek üzere tüm gruplara başarılar..
  3. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    Evet çoğumuz tatilde olduğumuz için heryerde bi sessizlik var :) Ben yeni haberleri uzaktan uzaktan ileteyim.. Sony Ericsson müzik yarışmasının finali önce Ağustos'ta Olmpos'ta olacaktı.Ancak sizin de bildiğiniz gibi Eylül veya Ekim ayında İstanbul'da olacak. Grup olarak ise ancak Agustos...
  4. 5

    Barış Akarsu

    Popstar, Cartstar curtstar yarışmalarından çıkan ve kalıcı olan tek kişi herhalde..Başka kimseyi hatırlamıyoruz..Çok çok üzücü bir haber..Bu kadar genç bir insanı kaybetmek.. Tüm Barış severlere ve ailesine de baş sağlığı diliyoruz..
  5. 5

    Nükleer Başlıklı Kız

    berkaycim cok cok gecmis olsun hepimiz opuyoruz umarim en yakin zamanda iyilesirsin...
  6. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    Alicim teşekkürler...Özledik valla ya görüşelim mutlaka :) haberleşelim .. "Hipno" teşekkürler... umarım bir konserde karşılaşırız :)
  7. 5

    Sony Ericsson UniStar Üniversiteliler Arası Müzik Yarışması

    Bencede internet oylaması çok saçma böyle birşey yoktu zannedersem...Şarkılar dinletilebilir yorum yapılabilir ama oy neden?
  8. 5

    Nükleer Başlıklı Kız

    Vaay canlarım benim ne güzelsiniz be tv de... :) Tebrik ediyorum... İki'nin outro çok güzelmiş ayrıca 3.besteyide dinlemiş olduk :) .. Gitarları line almışlar galiba od lar kötü gelmiş ama çok güzeldiniz çok çok tebrikler :)
  9. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    Teşekkürler Origam :) Hafta sonu görüşmek üzere...
  10. 5

    sertsessiz (Rock/Ska/Pop-punk) - Ankara

    Arkadaslar Vidyoyu siz mi koydunuz yada nerden buldunuz acaba :) ??
  11. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    gözgöre göre yalan :P boyayan da ardayı gaza getirende kendisiydi.Nekadar "yapmayın kardeşime" dediysemde "sen sus" diye beni tutup uyandırmamı engelleyende Enderdi zaten.. :) :) Şaka bi yana gerçekten tanışmak keyifliydi... Başka Organizasyonlarda yeniden görüşmek üzere... Unistarsdan sonra...
  12. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    Programa herkesi bekliyoruz... :)
  13. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    Re: . Program kesin arkadaşlar..Herkesi bekliyoruz..Giriş ücretsiz... Bu da afiş.. www.myspace.com/51promilband adresimizden şarkılarımıza ulaşabilirsiniz..Herkesi bekliyoruz..
  14. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    Teşekkürler herkese.. Tekrar Hatırlatmakta fayda var arkadaşlar.. HEr Cumartesi 18:30 20:30 arası Biziz Rock Bar'da 51PRomiL sahnede..Giriş ücretsiz..Herkesleri bekliyoruz :)
  15. 5

    51 PromiL(Rock) - Ankara

    51PromiL Cumartesi günleri 18:30-20:30 arası Biziz Rock Bar'da olucak..Girişler ücretsiz..Herkesi bekleriz arkadaşlar..
Geri
Üst